• Polovina od ukupnog broja službi za katastar ponovo funkcionalna

  Polovina od ukupnog broja službi za katastar ponovo je funkcionalna, nakon računarske sabotaže koja se dogodila 14. juna, saopštio je Republički geodetski zavod.   U saopštenju je naveden spisak gradova i opština u kojima građani mogu da zakažu termine i podnesu svoje zahteve u vezi sa nepokretnostima.   PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju spratna dvojna kuća […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Polovina od ukupnog broja službi za katastar ponovo funkcionalna

  Polovina od ukupnog broja službi za katastar ponovo je funkcionalna, nakon računarske sabotaže koja se dogodila 14. juna, saopštio je Republički geodetski zavod.

   

  U saopštenju je naveden spisak gradova i opština u kojima građani mogu da zakažu termine i podnesu svoje zahteve u vezi sa nepokretnostima.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju spratna dvojna kuća u naselju Gradnulica (Foto)

   

  Na tom spisku se nalaze i grad Zrenjanin i opštine Žitište i Novi Bečej.

   

  Prema planu faznog uspostavljanja sistema, završetak testiranja i puštanja u rad preostalih službi u punom kapacitetu predviđeno je do kraja nedelje.

   

  „Podsećamo da sve državne institucije imaju obavezu da, putem magistrale državnih organa, digitalno obave uvid u podatke lista nepokretnosti i da u te svrhe nije neophodno da građani samostalno pribavljaju taj dokument. Ukoliko ipak postoji potreba za listom nepokretnosti u papirnom obliku, apelujemo na građane da taj dokument pribavljaju kod javnih beležnika i geodetskih organizacija“, saopštio je Republički geodetski zavod.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad