• Počinju radovi na fekalnoj kanalizaciji u naselju Mala Amerika

  U ponedeljak, 16. decembra, počinju radovi na fekalnoj kanalizaciji u ulicama Đorđa Stratimirovića i Stevice Jovanovića u gradskom naselju Mala Amerika, najavilo je JKP „Vodovod i kanalizacija“.   Radovi na fekalnoj kanalizaciji obuhvataju zamenu 200 metara kanalizacionih cevi i izgradnju šest novih kanalizacionih šahtova u tim ulicama. Cilj je da se otkloni postojeća havarija na […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Počinju radovi na fekalnoj kanalizaciji u naselju Mala Amerika

  U ponedeljak, 16. decembra, počinju radovi na fekalnoj kanalizaciji u ulicama Đorđa Stratimirovića i Stevice Jovanovića u gradskom naselju Mala Amerika, najavilo je JKP „Vodovod i kanalizacija“.

   

  Radovi na fekalnoj kanalizaciji obuhvataju zamenu 200 metara kanalizacionih cevi i izgradnju šest novih kanalizacionih šahtova u tim ulicama. Cilj je da se otkloni postojeća havarija na fekalnoj kanalizacionoj mreži, spreči sporadično izlivanje otpadnih voda i omogući njeno nesmetano prikupljanje i odvođenje na teritoriji celog naselja Mala Amerika.

   

  Pomenute radove izvodiće JKP „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina. Sredstva za njihovu realizaciju obezbedio je Grad Zrenjanin. Planirano je da radovi budu završeni za 45 radnih dana.

   

  Pročitajte još: VANDALI NE MIRUJU: Uništavaju sve što im dođe pod ruke i noge

   

  „Zbog izvođenja radova biće za saobraćaj motornih vozila zatvorena ulica Stevice Jovanovića, od ulaza u ulicu Rade Končara do ulice Đorđa Stratimirovića. Mesto izvođenja radova biće obeleženo odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom. Saobraćaj će se odvijati alternativnim pravcima“, saopštilo je JKP „Vodovod i kanalizacija“.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad