• POČELA VELIKA PRODAJA SADNOG MATERIJALA

  ZRENJANIN – U rasadniku JKP „Čistoća i zelenilo“ u toku je jesenja prodaja sadnog materijala. Osim širokog asortimana lišćara, četinara, ukrasnog šiblja, višegodišnjeg cveća i drugog, u ovom rasadniku po veoma povoljnim cenama možete kupiti i kalemljene lišćare i četinare koji vrlo atraktivno izgledaju. „Cene sadnog materijala zavise od veličine, starosti i vrste biljke. Takođe, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  POČELA VELIKA PRODAJA SADNOG MATERIJALA

  ZRENJANIN – U rasadniku JKP „Čistoća i zelenilo“ u toku je jesenja prodaja sadnog materijala. Osim širokog asortimana lišćara, četinara, ukrasnog šiblja, višegodišnjeg cveća i drugog, u ovom rasadniku po veoma povoljnim cenama možete kupiti i kalemljene lišćare i četinare koji vrlo atraktivno izgledaju.

  cistoca-i-zelenilo-rasadnik

  „Cene sadnog materijala zavise od veličine, starosti i vrste biljke. Takođe, počela je prodaja viola, u narodu poznatije kao cveće „dan i noć“, i imamo ih u raznim bojama, a osim njih nudimo i ukrasni kupus. Cena rasada cveća je 35 dinara po komadu. Osim sadnog materijala u ponudi imamo i malč koji ima višestruku ulogu – osim što dekorativno izgleda, on sprečava isušivanje zemljišta, održava njegovu temperaturu i štiti od nastanka korova. Imamo ga u više boja“, poručuju iz rasadnika JKP „Čistoća i zeleniolo“, koji se nalazi u Radničkoj ulici bb (naselje Šumica).

  Građani osim velikog izbora kvalitetnog sadnog materijala u „Čistoćinom“ rasadniku, uz kupovinu, mogu dobiti sve informacije i stručne savete u vezi sa sadnjom, negom i održavanjem biljaka.

  Sve informacije možete dobiti pozivanjem na broj 562-107. Radno vreme svakog radnog dana i subotom je od 7 do 15 časova.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad