• Počela akcija ozelenjavanja parka u zrenjaninskom naselju Putnikovo

  Danas je počela akcija ozelenjavanja parka u zrenjaninskom naselju Putnikovo, potvrđeno je portalu zrenjaninski.com u JKP „Čistoća i zelenilo“.   Akciju sprovodi ovo javno komunalno preduzeće, a pod pokroviteljstvom Ministarstva za zaštitu životne sredine i Grada Zrenjanina.   PROČITAJTE JOŠ: Obnovljen spomenik žrtvama fašizma na Žitnom trgu (Foto)   Šefica Rasadnika JKP „Čistoća i zelenilo“ […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Počela akcija ozelenjavanja parka u zrenjaninskom naselju Putnikovo

  Danas je počela akcija ozelenjavanja parka u zrenjaninskom naselju Putnikovo, potvrđeno je portalu zrenjaninski.com u JKP „Čistoća i zelenilo“.

   

  Akciju sprovodi ovo javno komunalno preduzeće, a pod pokroviteljstvom Ministarstva za zaštitu životne sredine i Grada Zrenjanina.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Obnovljen spomenik žrtvama fašizma na Žitnom trgu (Foto)

   

  Šefica Rasadnika JKP „Čistoća i zelenilo“ Aleksandra Magazin izjavila je za naš portal da je planirano da se na pomenutoj lokaciji posadi ukupno oko 370 sadnica četinara i lišćara.

   

  – Danas je posađena otprilike polovina tih sadnica, a posao će, u skladu sa vremenskim uslovima, biti nastavljen za nedelju dana, kada će u potpunosti biti završeno ozelenjavanje parka – objasnila je Aleksandra Magazin.

   

   

  Od četinara, posađene su jelke, kedrovi, borovi i drugo, a od lišćara – breze, jasen, lipa…

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Današnjoj akciji prisustvovao je i v.d. direktora JKP „Čistoća i zelenilo“ Nemanja Milinković.

   

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad

  Nova žalba na odluku grada u vezi sa gumarom Linglong

  Građanski preokret je saopštio da je danas podneo žalbu Pokrajinskom sekretarijatu za urbanizam i zaštitu životne sredine protiv Gradske uprave Zrenjanina zbog ponovljene odluke da kineskoj […]