• Plan detaljne regulacije radne zone „Jugoistok“ usvojen jednoglasno

  Plan detaljne regulacije radne zone „Jugoistok 2 -A“ usvojen je jednoglasno na današnjoj vanrednoj sednici Skupštine grada Zrenjanina.   Ovakvom odlukom gradske Skupštine, koja je bila i jedina tačka zasedanja zrenjaninskog parlamenta, stvoreni su uslovi za dolazak kineskog investitora za proizvodnju pneumatika „Linglong„.   – U rekordno brzom roku pripremili smo plan detaljne regulacije. Sve […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Plan detaljne regulacije radne zone „Jugoistok“ usvojen jednoglasno

  Plan detaljne regulacije radne zone „Jugoistok 2 -A“ usvojen je jednoglasno na današnjoj vanrednoj sednici Skupštine grada Zrenjanina.

   

  Ovakvom odlukom gradske Skupštine, koja je bila i jedina tačka zasedanja zrenjaninskog parlamenta, stvoreni su uslovi za dolazak kineskog investitora za proizvodnju pneumatika Linglong.

   

  – U rekordno brzom roku pripremili smo plan detaljne regulacije. Sve stručne službe radile su veoma efikasno. Prekjuče je završen javni uvid u plan, juče je Gradsko veće usvojilo odluku a danas je mi potvrđujemo u Skupštini. Pokazali smo da smo ozbiljna administracija a naša Skupština se dokazala kao jedna od najefikasnijih i najbržih u radu u Srbiji– rekao je gradonačelnik Čedomir Janjić.

   

  On je napomenuo da je od današnjeg dana zrenjaninska industrijska zona spremna za prijem novog stanara, velikog kineskog investitora.

   

  – Ako kineski investitor podnese validnu dokumentaciju možemo u roku od 24 sata da mu izdamo građevinsku dozvolu – naglasio je Janjić.

   

  Kako je rekao, 2019. godina će biti veoma značajna za Zrenjanin u pogledu investicija.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad