• PESKARA USKORO U PUNOM KAPACITETU

  Raspitali smo se kod nadležnih kada startuje zvaničan početak kupališne sezone

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  ZRENJANIN – Pripreme za rad najvećeg kupališta u Zrenjaninu, Peskare, u završnoj su fazi, ostalo je samo da se do kraja odradi javna nabavka za spasilačku službu, a to će biti odrađeno za dva, tri dana – kaže za portal „Zrenjaninski“ direktor Turističkog centra grada Zrenjanin Dragan Vulešević.

  Peskara-11

  – Nasuli smo pesak, isfrezirali obalu, pripremili mobilijar, izdali ugostiteljske objekte i veoma smo zadovoljni urađenim. Pre toga ronioci su pregnjurali dno Peskare da bi se otklonila opasnost od nemilih događaja. Urađeni su i nalazi kvaliteta vode, koji su dobri – napominje Vulešević i ističe da je jedino ostalo da se zaključi tender za spasioce, a to će brzo biti gotovo.

  – Peskara je i inače otvorena za posetioce, ali za zvanični početak kupališne sezone treba nam još spasilačka služba i verujem da će to sve biti gotovo do 25. juna, a kupalište započeti sa radom sa dnevnim režimom od 10 do 19 časova – napominje Vulešević.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. čeka se 25.06.2016. da bi se odradila javna nabavka za spasilačku službu ?! Pušteni su kupači danas na prostor koji je u nadležnosti JP Turističkog centra grada Zrenjanin da se kupaju bez nadzora spasilačke službe ?! I šta da se neko udavio, ne daj Bože, čija bi bila odgovornost? Ili bi se opet prale ruke od odgovornosti kao po strarom običaju.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad