• Pada vrednost „Fabrike vode“: Postrojenje sad može i upola cene

  Javni izvršitelj Dragan Nikolić po drugi put je oglasio prodaju pokretne i nepokretne imovine preduzeća „Fabrika vode“ iz Zrenjanina. Drugo elektronsko javno nadmetanje zakazano je za 24. decembar, u periodu od 9 do 13 časova.   Prvi pokušaj prodaje „Fabrike vode“ u Zrenjaninu prošao je bez uspeha, jer nije bilo zainteresovanih kupaca.   PROČITAJTE JOŠ: […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pada vrednost „Fabrike vode“: Postrojenje sad može i upola cene

  Javni izvršitelj Dragan Nikolić po drugi put je oglasio prodaju pokretne i nepokretne imovine preduzeća „Fabrika vode“ iz Zrenjanina. Drugo elektronsko javno nadmetanje zakazano je za 24. decembar, u periodu od 9 do 13 časova.

   

  Prvi pokušaj prodaje „Fabrike vode“ u Zrenjaninu prošao je bez uspeha, jer nije bilo zainteresovanih kupaca.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Nekretnine u Zrenjaninu: Prodaje se trosobna kuća u naselju Bagljaš (Foto)

   

  Nepokretna i pokretna imovina ponuđena je na prodaju kao jedna funkcionalna celina. Njena ukupna vrednost procenjena je na 834.736.350 dinara. Kako je navedeno u novom pozivu, imovina se ne može prodati ispod početne cene, u iznosu od 50 odsto od njene utvrđene vrednosti. U prvom pokušaju početna cena je iznosila 70 odsto od ukupne vrednosti.

   

  Na prodaju su ponuđeni postrojenje za prečišćavanje pijaće vode, prateći objekti i oprema, u vlasništvu preduzeća „Fabrika vode“.

   

  Zaključak o prodaji imovine donet je u izvršnom postupku koji je pokrenula Erste banka, kao poverilac, protiv dužnika, zrenjaninskog preduzeća „Fabrika vode“. Postupak je pokrenut radi izvršenja na osnovu Zakona o izvršenju i obezbeđenju.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Pravo učešća na javnom nadmetanju imaju sva registrovana zainteresovana lica koja najkasnije dva dana pre održavanja prodaje polože jemstvo u iznosu od 15 odsto od procenjene vrednosti predmeta prodaje.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. Ко је рекао да ће постројење на крају поклонити Кинезима? Где има дима…

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad