• Oštećeni automobili medicinskih radnica prilikom obrušavanja zida (Foto)

  Tri automobila medicinskih radnica stare Specijalističke poliklinike u Zrenjaninu oštećena su danas kada se obrušio zid pored kog su bila parkirana vozila. Prema prvim procenama, šteta se meri u stotinama evra.   Prema priči očevica, odnosno pacijenta koji je gledao kroz prozor poliklinike, čovek iz kuće koja se nalazi pored ove zdravstvene ustanove popeo se […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Oštećeni automobili medicinskih radnica prilikom obrušavanja zida (Foto)

  Tri automobila medicinskih radnica stare Specijalističke poliklinike u Zrenjaninu oštećena su danas kada se obrušio zid pored kog su bila parkirana vozila. Prema prvim procenama, šteta se meri u stotinama evra.

   

  Prema priči očevica, odnosno pacijenta koji je gledao kroz prozor poliklinike, čovek iz kuće koja se nalazi pored ove zdravstvene ustanove popeo se na zid kako bi brao smokve sa drveta. Zid je u tom trenutku popustio, čovek je pao preko cigala i automobila, a kada je video kakvu je štetu napravio, brzo je ustao i utrčao kroz kapiju u kuću. Ovu priču očevidac je ponovio i pripadnicima policije koji su izašli na teren.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Za vreme “Dana piva” pojačan rad službi koje vode računa o čistoći grada

   

  Zvuk lomljave izveo je medicinske radnice napolje i kada su izašle, imale su šta i da vide. Cigle po haubama, šoferšajbnama… Točkovi blokirani ciglama sa srušenog zida. Odmah su pozvali komunalnu miliciju.

   

  oštećeni automobili medicinskih radnica

   

  Razočarane u komunalnu miliciju

   

  – Komunalni milicajci su izašli na teren i pitali nas zašto tu parkiramo automobile. Rekli smo da nemamo gde, sa pacijentima smo po ceo dan, a ispred zgrade ne postoji dovoljno mesta za parkiranje. Rekli su nam da problem nije u njihovoj nadležnosti. Zanimalo nas je u čijoj je onda nadležnosti, a oni su nam odgovorili da ne znaju. Takođe, pitali smo ih šta da radimo sa ciglom, ko će da je odnese i kako da izvučemo automobile. Kazali su nam da ne znaju i zatim su otišli – ogorčene su medicinske radnice iz poliklinike.

   

  Pozvale su i policiju, čiji su pripadnici došli odmah po pozivu. Uzeli su izjavu očevica i osoblja. Očajne medicinske radnice sa suzama u očima gledaju uništene automobile. U glavi zbrajaju štetu. A više od štete boli ih odnos komunalne milicije.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  – Mi smo na usluzi pacijentima od ujutru do uveče. Sad je u toku vakcinacija, gužve su ogromne. Nikome nismo rekle da nismo nadležne. Jako nas boli to što smo danas doživele – poručuju one.

   

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 2

  1. Stanujem u blizini srušenog zida kod buvše specijalističke klinike – kod magistrale. Oni koji parkiraju kola ispod zida nemaju nikakvo pravo da se žale na bilo koga. Imaju parking preko puta (magistrale) , ali neće tamo da parkiraju , nego se „guraju“ pod zid. Zid nije sam od sebe pao. Neko ga je srušio pokušavajući da ubere smeokve koje su uz sam zid. Vukao je grane i povukao zid. Kako bilo, neka im je to nauk. Idite na parking.

   1. To sto su one ceo dan s pacijentima je patetican izgovor za nesto za sta su same odgovorne. Kakve veze uopste to ima sa rusenjem zida? Parkirale su na nebezbednom i nepredvidjenom mestu.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad