• Olujno nevreme u Zrenjaninu, delovi grada pod vodom (Foto)

  Olujno nevreme protutnjalo je kroz Zrenjanin i nekoliko sela, pala je ogromna količina kiše, a posledice se još saniraju.   Oglasio se i Gradski štab za vanredne situacije u Zrenjaninu, koji apeluje na građane da imaju strpljenja nakon obilnih padavina i problema koji su nastali širom grada.   „Sve dežurne gradske službe su na terenu, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Olujno nevreme u Zrenjaninu, delovi grada pod vodom (Foto)

  Olujno nevreme protutnjalo je kroz Zrenjanin i nekoliko sela, pala je ogromna količina kiše, a posledice se još saniraju.

   

  Oglasio se i Gradski štab za vanredne situacije u Zrenjaninu, koji apeluje na građane da imaju strpljenja nakon obilnih padavina i problema koji su nastali širom grada.

   

  „Sve dežurne gradske službe su na terenu, voda se ispumpava sa više pumpi na najkritičnijim mestima i situacija će polako biti normalizovana. Mole se još jednom građani za strpljenje“, saopštavaju iz Štaba.

   

  Olujno nevreme
  Foto: Spasoje Tomić

   

  Oglasilo se i JKP „Vodovod i kanalizacija“ sledećim saopštenjem: „U toku nevremena koje je pogodilo naš grad došlo je do iskakanja iz sistema trafostanice Elektrodistribucije Zrenjanin koja doprema električnu energiju za rad bunarskih pumpi na izvorištu odakle se grad snabdeva vodom. Zbog prekida dotoka električne energije trenutno je prekid vodosnabdevanja u gradu“.

   

  Olujno nevreme
  Foto: Spasoje Tomić

   

  „Onog momenta kada radnici Elektrodistribucije osposobe pomenutu trafostanicu i obezbede dotok električne energije neophodne za rad bunarskih pumpi, stvoriće se neophodni uslovi za snabdevanje grada vodom, a tridesetak minuta od otpočinjanja ponovnog rada bunarskih pumpi može se očekivati i početak stabilizacije pritiska vode u mreži na teritoriji celog grada“, ističe se u saopštenju „Vodovoda i kanalizacije“.

   

  Olujno nevreme
  Foto: Spasoje Tomić

   

  Nevreme na Bagljašu - Zrenjanin
  Foto: Spasoje Tomić

   

  Olujno nevreme
  Foto: Spasoje Tomić

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad