• Od sada možete pisati nadležnima zbog problema sa pružnim prelazima

  Portal zrenjaninski.com u više navrata je pisao o problemima koji postoje na pružnim prelazima zbog toga što rampe ostaju podignute i u trenucima nailaska vozova.   Pre nekoliko dana na našem Fejsbuk profilu objavili smo i SNIMAK jedne takve situacije, koji je izazvao ogromnu pažnju javnosti.   Nakon toga, reagovalo je i preduzeće „Infrastruktura železnice […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Od sada možete pisati nadležnima zbog problema sa pružnim prelazima

  Portal zrenjaninski.com u više navrata je pisao o problemima koji postoje na pružnim prelazima zbog toga što rampe ostaju podignute i u trenucima nailaska vozova.

   

  Pre nekoliko dana na našem Fejsbuk profilu objavili smo i SNIMAK jedne takve situacije, koji je izazvao ogromnu pažnju javnosti.

   

  Nakon toga, reagovalo je i preduzeće „Infrastruktura železnice Srbije“. Ono je otvorilo novu e-mail  adresu, sa ciljem brže i efikasnije komunikacije sa javnošću kada je reč o putnim prelazima. E-mail adresa je putniprelazi@srbrail.rs

   

  Putem ovog mejla moći će da se „Infrastrukturi železnice Srbije“ dostavljaju primedbe, predlozi, sugestije, kao i da se ukaže na eventualne probleme u funkcionisanju putnih prelaza širom Srbije.

   

  Rukovodstvo i stručne službe „Infrastrukture železnice Srbije“ svakodnevno će pratiti i analizirati sve dobijene informacije. Biće to način i da se ostvari dvosmerna komunikacija sa građanima.

   

  „Uvereni smo da je bezbednost saobraćaja na putnim prelazima interes svih nas“, poručuju iz ovog preduzeća.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad