• Od 9. jula javni poziv za učešće u sprovođenju mera energetske sanacije

  Od 9. jula će na zvaničnom sajtu Grada Zrenjanina biti objavljen javni poziv privrednim subjektima za učešće u sprovođenju mera energetske sanacije u stambenim zgradama, porodičnim kućama i stanovima, najavljeno je danas iz lokalne samouprave.   Grad Zrenjanin je sa Ministarstvom rudarstva i energetike zaključio sporazum o sufinansiranju mera energetske efikasnosti, koje se odnose na […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Od 9. jula javni poziv za učešće u sprovođenju mera energetske sanacije

  Od 9. jula će na zvaničnom sajtu Grada Zrenjanina biti objavljen javni poziv privrednim subjektima za učešće u sprovođenju mera energetske sanacije u stambenim zgradama, porodičnim kućama i stanovima, najavljeno je danas iz lokalne samouprave.

   

  Grad Zrenjanin je sa Ministarstvom rudarstva i energetike zaključio sporazum o sufinansiranju mera energetske efikasnosti, koje se odnose na zamenu stolarije i kotlova.

   

  PROČITAJTE JOŠ: “Božur” je već tri decenije pouzdana podrška u najtežim trenucima

   

  Po završetku prvog javnog poziva i objavljivanja rang liste privrednih subjekata koji će učestvovati u sprovođenju ovih mera, biće objavljen i javni poziv namenjen građanima. U njemu će, kako je saopšteno, biti detaljno navedeni kriterijumi za odabir krajnjih korisnika mera.

   

  Građani će moći da ostvare podršku maksimalno do 50 odsto vrednosti radova.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Zrenjanin je jedan od gradova u Srbiji koji je za ove namene izdvojio najviše novca iz sopstvenog budžeta, i to deset miliona dinara. Toliko je, recimo, izdvojio i Beograd. Ministarstvo rudarstva i energetike će Zrenjaninu dati još 7,4 miliona za realizaciju projekta.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad