• Od 53 komentara, nijedan pozitivan: Evo šta Zrenjaninci misle o gradskom parking servisu

  Na osnovu Zakona o komunalnim delatnostima, javna komunalna preduzeća u obavezi su da omoguće građanima, korisnicima njihovih usluga, da se izjasne o kvalitetu pružanja tih usluga.   Stoga je JKP „Pijace i parkinzi“ iz Zrenjanina pozvalo građane da učestvuju u anketi koja traje do 16. decembra. Kako kažu u ovom preduzeću, na ovaj način se […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Od 53 komentara, nijedan pozitivan: Evo šta Zrenjaninci misle o gradskom parking servisu

  Na osnovu Zakona o komunalnim delatnostima, javna komunalna preduzeća u obavezi su da omoguće građanima, korisnicima njihovih usluga, da se izjasne o kvalitetu pružanja tih usluga.

   

  Stoga je JKP „Pijace i parkinzi“ iz Zrenjanina pozvalo građane da učestvuju u anketi koja traje do 16. decembra. Kako kažu u ovom preduzeću, na ovaj način se prikupljaju podaci i informacije koje su „od značaja za sagledavanje potreba korisnika pijačnih usluga i usluga parkiranja i preduzimanja daljih aktivnosti u ovoj oblasti“.

   

  PROČITAJTE JOŠ: ODGOVOR NA TEKST „Dom sindikata prešao u vlasništvo grada i dobija novu namenu“

   

  Mišljenje građana je, ističu u tom preduzeću, veoma važno. Navode i da će odgovore koje dobiju razmotriti, kao i iskazane predloge i stavove, radi pronalaženja najboljih rešenja kada je u pitanju kvalitet usluga od strane JKP „Pijace i parkinzi“.

   

  A Zrenjaninci su, osim u ovoj zvaničnoj anketi, mogli da učestvuju i u onoj koju je portal zrenjaninski.com sproveo na svojoj Fejsbuk stranici.

   

  Na pitanje – jeste li zadovoljni time kako funkcioniše parking servis u našem gradu – dobili smo ukupno 53 odgovora i komentara. Zanimljivo – nijedan od njih nije bio pozitivan.

   

  U nastavku pročitajte neke od komentara učesnika naše ankete:

   

  – Parking u Karadžićevoj sramota je naplaćivati. Leti prašina, po kiši kaljuga. Zašto su neobeležena parking mesta u centru grada?

   

  – Pogledajte rupe na parkinzima pa nam javite. Parking u centru, na magistrali, kod Pupinove ulice, nikada nije bio asfaltiran, a izlazna ulica je puna rupa. Čista mizerija. Kako vas nije sramota da nas pitate za mišljenje?

   

  – Kakav parking servis? Mislite servis za uzimanje para za parkiranje na državnom zemljištu i to na veoma neuređenim parkiralištima, osim onog kod opštine.

   

  – Kod nas sve kontra. Nemamo dovoljno parking mesta, a i te što imamo nazivaju se parkingom a više liče na atarski put. Ali imamo novog „pauka“. Od ove godine počelo se sa naplatom parkinga kada su gradske manifestacije jer, Bože, nemoj da se ispusti koji dinar više da se stavi u džep. I tako dalje… Prezadovoljni smo.

   

  – Poraditi na novim parking mestima, a ne kažnjavati i dizati kola kad muka natera čoveka da se parkira van parkirališta. PS. Naravno, bahatost i bezobrazluk ne treba tolerisati!

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  – Nismo zadovoljni. Većina parkinga nije dostojna naplate. Sredite površine gde naplaćujete parking usluge – parking preko puta Specijalističke poliklinike, veliki parking, Žitni trg, obeležite mesta na kolovozu u ulicama, navedite koja je zona u pitanju i budite ažurniji po pitanju slanja uplatnica za neplaćeno parkiranje. Ako ste nas već uslikali, obavestite nas. Ne da vas mi jurimo na vašem sajtu za vaše pare!

   

  – Parkinzi su u, blago rečeno, katastrofalnom stanju. Parking u ulici Vuka Karadžića je užas! Rupa do rupe.

   

  Na šta ovo liči?! Buvljak pretvoren u jezero, još samo čamci fale (Foto)

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 5

  1. Cena parkinga 1 sat je od 30-50 dinara. Ako ne pltite ide dnevna karta od 1000 dina. Ukoliko i tada se ne plati, onda taj dug Pakrinzi i Pijace svoja potrazivanja prodaju Agenciji, a ona putem advokata i svih troskova iznosi i do 60.000,00 dinara. Za koju cenu JP Parkinzi i Pijace prodaju svoja potrazivanja, nije mi poznato, ali mislim za 50%, sve ostalo je zarada agencije za otkup dugova i advokata. Ukoliko takav dug nastane za vozilo stranih registracija, naplata se upucuje u inostranstvu, ali ona iznosi 50 evra, nesme biti iznad tog iznosa. Za nase gradjane iznosi 500 evra.

   1. Ali sam ih zato razbio na sudu. Moraju da plate moje sudske troškove preko 50.000 din

   2. Za jedno isteklo parkiranje platila sam pred tuzbu i jos neke kamate 7500 dinara agenciji…parking ispred bolnice Sv Jovan …smucio mi se Zr

  2. Prvo treba pogledati rupe i kratere na teritoriji celog grada,bruka i sramota. Malo zakrpe, i vrlo brzo osvane rupa veca i gora nego sto je prvobitno bila. Rasveta i osvetljenje je takodje jedan od problema, pogotovo na delovima pesackog prelaza,skola i dr ustanova. Ima tu mnogo vecih propusta i problema od teme parkinga.

  3. Nisu u stanju da kilo farbe ostave od ogromne zarade pa da linije za označavanje parking mesta izvuku kamo li da nešto asfaltiraju ili betoniraju.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad