• Obnavlja se putna infrastruktura u gradu i selima (Foto)

  Potiska ulica u Zrenjaninu, koja se nalazi u blizini Opšte bolnice „Đorđe Joanović“, dobila je novi kolovoz.   Završne radove na asfaltiranju danas je obišao gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, sa saradnicima. Ovo je samo jedno od aktuelnih gradilišta u gradu i okolnim selima, kada je reč o putnoj infrastrukturi. Radovi se odvijaju i u ulici […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Obnavlja se putna infrastruktura u gradu i selima (Foto)

  Potiska ulica u Zrenjaninu, koja se nalazi u blizini Opšte bolnice „Đorđe Joanović“, dobila je novi kolovoz.

   

  Završne radove na asfaltiranju danas je obišao gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, sa saradnicima. Ovo je samo jedno od aktuelnih gradilišta u gradu i okolnim selima, kada je reč o putnoj infrastrukturi. Radovi se odvijaju i u ulici Ivana Turgenjeva, Mostarskoj, Igmanskoj ulici…

   

  – Ove godine smo krenuli nešto ranije sa saniranjem ulica. Prošle godine smo imali velike intervencije posle zimske službe i mnogo novog asfalta je ugrađeno u ulice, pre svega u gradu. Sada smo prvo krenuli u selima, pa smo u Melencima započeli rekonstrukciju nekoliko ulica – naveo je gradonačelnik Janjić.

   

  potiska ulica
  Foto: Aleksandar Blanuša

   

  On je istakao i da je asfaltiran put u Šećeranskom naselju u Zrenjaninu, a da su radovi nastavljeni u Mostarskoj, Potiskoj i drugim ulicama.

   

  – U planu je asfaltiranje puno ulica u gradu i selima ovog proleća i verujem da će građani biti zadovoljni – kazao je Janjić.

   

  Pročitajte još: Uređuje se kanalska mreža u Stajićevu, vrednost radova 1,5 miliona dinara

   

  Gradonačelnik Zrenjanina je podsetio da se paralelno sa svim ovim radovima gradi i obilaznica oko grada, na koju se čekalo decenijama.

   

  – Posle skoro 30 godina se radi novi most na Begeju. U pitanju je najskuplji objekat na trasi obilaznice – dodao je Janjić.

   

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 3

  1. Stručnjaci za puteve nadgledaju radove. Baš je divna slika i prilika.A što se tiče obilaznice, to je katastrofa da se posle toliko godina gradi. To je jedan od nahvećih neuspeha ove vlasti, a oni se time diče. Od 2008.godine pa do danas nije izgrađena. To samo govori koliko je ova vlast nestručna i nesposobna.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad