• Objavljen ovogodišnji plan raspodele sredstava i površina u cilju suzbijanja komaraca

  Pokrajinski sekretarijat za urbanizam i zaštitu životne sredine objavio je plan raspodele sredstava i površina u cilju suzbijanja komaraca na teritoriji Vojvodine u ovoj godini.   U pitanju je centralizovana akcija suzbijanja larvi komaraca koja će se sprovoditi na teritoriji cele pokrajine kako bi se prevazišle teritorijalne, odnosno opštinske granice i što efikasnije delovalo.   […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Objavljen ovogodišnji plan raspodele sredstava i površina u cilju suzbijanja komaraca

  Pokrajinski sekretarijat za urbanizam i zaštitu životne sredine objavio je plan raspodele sredstava i površina u cilju suzbijanja komaraca na teritoriji Vojvodine u ovoj godini.

   

  U pitanju je centralizovana akcija suzbijanja larvi komaraca koja će se sprovoditi na teritoriji cele pokrajine kako bi se prevazišle teritorijalne, odnosno opštinske granice i što efikasnije delovalo.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Ružno do bola: Tržni centar na Bagljašu kao iz horor filmova

   

  Za nabavku preparata za suzbijanje komaraca opredeljeno je 325,8 miliona dinara. Planirana sredstva namenjena za uslugu suzbijanja larvi komaraca na teritoriji AP Vojvodine iznose 79,1 milion dinara. Obe sume su bez PDV-a.

   

  Akcija suzbijanja komaraca vodiće se u svim opštinama srednjeg Banata, a na osnovu prethodnog ispitivanja ugroženih područja.

   

  U Zrenjaninu će se sa zemlje tretirati 6.000 a iz vazduha 3.800 hektara. U Žitištu će se sa zemlje tretirati 1.500 a iz vazduha 600 hektara.

   

  U opštini Sečanj akcija će se sprovoditi na 1.600 hektara sa zemlje i na 820 iz vazduha, dok će u Novom Bečeju iz vazduha komarci biti uništavani na 600 a sa zemlje na 1.600 hektara.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  U opštini Nova Crnja sa zemlje će se tretirati 1.300 a iz vazduha 600 hektara.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. AKO UNIŠTIMO INSEKTE, KO ĆE OPRAŠIVATI BILJKE, KO ĆE HRANITI LASTE I DRUGE PTICE!!!???
   PITANJA IZ ELEMIRA!

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad