• Novi čelnici Savremene galerije i Rezervata prirode, imenovan i direktor Kulturnog centra

  Diplomirana slikarka i profesorka likovne kulture Jelena Gvozdenac Martinov je, odlukom Skupštine grada Zrenjanina, imenovana za vršioca dužnosti direktora Savremene galerije Zrenjanin.   Na čelu ove ustanove kulture do sada se nalazio master ekonomije Dušan Radišić, kome je prestala dužnost direktora.   PROČITAJTE JOŠ: Firma EVROPA-KOMERC iz Zrenjanina raspisala novi oglas za posao   Radišić […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Novi čelnici Savremene galerije i Rezervata prirode, imenovan i direktor Kulturnog centra

  Diplomirana slikarka i profesorka likovne kulture Jelena Gvozdenac Martinov je, odlukom Skupštine grada Zrenjanina, imenovana za vršioca dužnosti direktora Savremene galerije Zrenjanin.

   

  Na čelu ove ustanove kulture do sada se nalazio master ekonomije Dušan Radišić, kome je prestala dužnost direktora.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Firma EVROPA-KOMERC iz Zrenjanina raspisala novi oglas za posao

   

  Radišić će ubuduće biti v.d. direktora Ustanove „Rezervati prirode“ iz Zrenjanina. On je na tom mestu zamenio doktora tehničkih nauka Dejana Jovanova, kome je prestao mandat vršioca dužnosti direktora „Rezervata prirode“.

   

  Odlukom Skupštine grada, Kulturni centar Zrenjanina će i ubuduće voditi diplomirani inženjer menadžmenta Goran Marinković. On je, posle raspisanog javnog konkura, imenovan za direktora ove ustanove kulture na period od četiri godine.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 2

  1. Istina! Naravno da Zrenjaninci znaju ko su oni i kakve su im kvalifikacije. Ipak, iz te „ekipe“ izuzimam gospođu Gvozdenac (što se kvalifikacija tiče).

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad