• Nije bilo zainteresovanih za kupovinu „Fabrike vode“ u Zrenjaninu

  Prvi pokušaj prodaje „Fabrike vode“ u Zrenjaninu prošao je bez uspeha, jer nije bilo zainteresovanih kupaca, saznaje portal zrenjaninski.com. Prvo elektronsko javno nadmetanje održano je danas, u periodu od 9 do 13 časova.   Prema našim saznanjima, nova prodaja je zakazana za 24. decembar. Fabrika će se u drugom krugu prodavati za 50 odsto svoje […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nije bilo zainteresovanih za kupovinu „Fabrike vode“ u Zrenjaninu

  Prvi pokušaj prodaje „Fabrike vode“ u Zrenjaninu prošao je bez uspeha, jer nije bilo zainteresovanih kupaca, saznaje portal zrenjaninski.com. Prvo elektronsko javno nadmetanje održano je danas, u periodu od 9 do 13 časova.

   

  Prema našim saznanjima, nova prodaja je zakazana za 24. decembar. Fabrika će se u drugom krugu prodavati za 50 odsto svoje procenjene vrednosti.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Od prodaje deset parcela grad zaradio 25,2 miliona dinara

   

  Javni izvršitelj Dragan Nikolić oglasio je prodaju postrojenja za prečišćavanje pijaće vode, pratećih objekata i opreme, u vlasništvu preduzeća „Fabrika vode“.

   

  Zaključak o prodaji imovine donet je u izvršnom postupku koji je pokrenula Erste banka, kao poverilac, protiv dužnika, zrenjaninskog preduzeća „Fabrika vode“. Postupak je pokrenut radi izvršenja na osnovu Zakona o izvršenju i obezbeđenju.

   

  Nepokretna i pokretna imovina ponuđena je na prodaju kao jedna funkcionalna celina. Njena ukupna vrednost procenjena je na 834.736.350 dinara. Kako je navedeno u pozivu, nepokretnost se ne može prodati ispod početne cene, u iznosu od 70 odsto od njene utvrđene vrednosti.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Pravo učešća na javnom nadmetanju imala su sva registrovana zainteresovana lica koja su najkasnije dva dana pre održavanja prodaje položila jemstvo u iznosu od 15 odsto od procenjene vrednosti predmeta prodaje.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 2

  1. Pa kome treba to s…..Ovako nesto su mogli da nabave i donesu u zrenjanin samo naprednjaci kao i kinesku gumaru.Stepen idiotluka,lopovluka i pokvarenosti nezabelezen na ovim prostorima je moguce ostvariti samo ako imate stanovnistvo koje je velikim delom retardirano i glupo.Mi zrenjaninci smo u proseku gluplji i od onih sendvicara iz surdulice i leskovca.

   1. Režimu ne odgovara da narod pije čistu i zdravu vodu nego da nas truju što više.Tu se sve radi samo o prljavim političkim ciljevima, a ništa u cilju poboljšanja života naroda.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad