• Nesvakidašnji slučaj: Neko nestručno orezao sadnice ukrasne šljive (Foto)

  Od 39 sadnica ukrasne šljive, koje su nedavno posađene u ulici Vojvode Petra Bojovića u Zrenjaninu, 12 je neko potpuno nestručno i neovlašćeno orezao.   – Zaista ne razumem kome je palo na pamet da orezuje tek posađene sadnice. Posađeno drveće ima svu potrebnu negu od strane stručnih lica JKP „Čistoća i zelenilo“. Zaista nema […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nesvakidašnji slučaj: Neko nestručno orezao sadnice ukrasne šljive (Foto)

  Od 39 sadnica ukrasne šljive, koje su nedavno posađene u ulici Vojvode Petra Bojovića u Zrenjaninu, 12 je neko potpuno nestručno i neovlašćeno orezao.

   

  – Zaista ne razumem kome je palo na pamet da orezuje tek posađene sadnice. Posađeno drveće ima svu potrebnu negu od strane stručnih lica JKP „Čistoća i zelenilo“. Zaista nema potrebe da građani uzimaju makaze u svoje ruke. Plašim se da su ovim činom neki neodgovorni građani trajno oštetili sadnice – kaže za portal zrenjaninski.com šefica rasadnika u Javnom komunalnom preduzeću „Čistoća i zelenilo“ Aleksandra Magazin.

   

  PROČITAJTE JOŠ: AS taksi donosi zanimljivu priču o nastanku taksi prevoza u svetu i kod nas

   

  Ona je apelovala na građane da drveće ostave na brigu i staranje stručnim licima „Čistoće“.

   

  – Svojim nestručnim radovima zaista će napraviti veliku štetu, a verujem da nam je svima cilj da dobijemo zeleniji i lepši grad – ističe Magazin.

   

  sadnice

   

  Sadnice su se, inače, lepo primile, neke su i procvetale, a za koji dan pojaviće se i prvi listovi. Ovih 39 sadnica ukrasne šljive donacija su Grada Zrenjanina i Fondacije „Zelena Srbija“. Za polovinu narednog meseca planirana je poseta predstavnika ambasada koji su donirali sadnice.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  – Nadam se da će donatore dočekati lepa slika. Ukoliko su neke od sadnica pretrpele velika oštećenja, vratićemo ih u rasadnik na lečenje, posaditi druge, ali još jednom molim građane da prepuste brigu o drveću, ne samo ovom, nego i ostalom u gradu, onima koji su za to stručni – zaključuje Aleksandra Magazin.

   

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 2

  1. dakle, neko je orezao, ne jednu sadnicu nego dvanaest sadnica i niko nije primetio ili se zapitao šta taj „stručnjak“ radi!!??????

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad