• Neodgovorni građani godinama od kanala prave divlju deponiju

  Stanovnike Mesne zajednice „Nikola Tesla“ najviše muče komunalni problemi ali, nažalost, za većinu njih mesna zajednica nije nadležna.   Na teritoriji mesne zajednice, naime, nalaze se dva velika komunalna problema: takozvana starež pijaca i zapušteni kanal starog Begeja.   Iako iz JKP „Pijace i parkinzi“ već godinama najavljuju da bi problem potpuno neuređene buvlje pijace […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Neodgovorni građani godinama od kanala prave divlju deponiju

  Stanovnike Mesne zajednice „Nikola Tesla“ najviše muče komunalni problemi ali, nažalost, za većinu njih mesna zajednica nije nadležna.

   

  Na teritoriji mesne zajednice, naime, nalaze se dva velika komunalna problema: takozvana starež pijaca i zapušteni kanal starog Begeja.

   

  Iako iz JKP „Pijace i parkinzi“ već godinama najavljuju da bi problem potpuno neuređene buvlje pijace mogao da se reši, to se ne dešava.

   

  Neograđena pijaca naslanja se na bašte stanovnika ulice Nikole Tesle, pa mnogi od njih trpe veliku štetu, jer im sa pijace pojedinci bukvalno upadaju u dvorišta.

   

  Takođe, kanal starog Begeja pretvorio se u divlju deponiju, i bez obzira što je bilo nekoliko pokušaja da se kanal očisti, vrlo brzo on se ponovo zatrpa smećem.

   

  I u ovoj mesnoj zajednici imaju problem sa nesavesnim vozačima, pa je u planu da se ove godine postavi ležeći policajac kod vrtića „Maslačak“, kao i da se obeleži pešački prelaz.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad