• Na terenu dovoljan broj policijskih službenika, situacija se normalizuje

  Tri sata nakon velikog nevremena i nezapamćenih atmosferskih padavina, situacija u gradu se normalizuje, a članovi Gradskog štaba za vanredne situacije su na terenu i pratiće stanje u gradu koliko god bude potrebno.   Sve ulice su prohodne za saobraćaj, osim Savezničke, u centru grada, gde je u toku crpljenje atmosferske vode. Iz saobraćajne policije […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Na terenu dovoljan broj policijskih službenika, situacija se normalizuje

  Tri sata nakon velikog nevremena i nezapamćenih atmosferskih padavina, situacija u gradu se normalizuje, a članovi Gradskog štaba za vanredne situacije su na terenu i pratiće stanje u gradu koliko god bude potrebno.

   

  Sve ulice su prohodne za saobraćaj, osim Savezničke, u centru grada, gde je u toku crpljenje atmosferske vode. Iz saobraćajne policije saopštavaju da tokom nevremena nije bilo saobraćajnih udesa u gradu, iako je više semafora u tom periodu bio van funkcije, a saobraćaj izuzetno otežan u gotovo svim ulicama. Na terenu je dovoljan broj policijskih službenika.

   

  Iz Odeljenja za vanredne situacije MUP-a Republike Srbije u Zrenjaninu saopštavaju da je situacija u gradu pod kontrolom, da se voda povlači sa ulica i da su u funkciji crpne stanice. Pripadnici vatrogasno-spasilačkog bataljona izlaze na teren po prijavama građana i crpe vodu iz poplavljenih podruma i garaža.

   

  Iz Elektrodistribucije Zrenjanin saopštavaju da trenutno ima manjih kvarova na niskonaponskoj mreži, da je u prekidu napajanje električnom energijom dela grada kod Šećeranskog parka, te da su i njihove ekipe na terenu i u toku su sanacije kvarova. Većih zastoja nema, saniran je kvar na trafostanici na izvorištu s kog se grad snabdeva vodom, tako da je i vodosnabdevanje u celom gradu normalizovano, što je saopšteno i u JKP „Vodovod i kanalizacija“.

   

  Iz JKP „Čistoća i zelenilo“ poručuju da su i njihove ekipe na terenu i učestvovaće i tokom noći u rašćišćavanju posledica nevremena. Gradski štab za vanredne situacije očekuje u narednim satima potpunu normalizaciju života u gradu, a tokom sutrašnjeg dana dežurne ekipe javnih službi takođe će po potrebi biti na terenu i pratiti situaciju.

   

  Više fotografija današnjeg nevremena POGLEDAJTE OVDE.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. „…osim Savezničke, u centru grada, gde je u toku crpljenje atmosferske vode“.
   A, GDE SU SNIMCI IZ TE ULICE I CENTRA GRADA!!!???
   SAMOCENZURA?
   PREKOR IZ ELEMIRA!

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad