• Na prodaju će biti ponuđena 31 parcela za izgradnju stambenih objekata

  Skupština grada Zrenjanina je na poslednjoj sednici usvojila program otuđenja građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada za ovu godinu. Za otuđenje je predviđena 31 parcela, namenjena porodičnom stanovanju.   PROČITAJTE JOŠ: TAMO – VAMO: Sedište “Fabrike vode” iz Novog Sada vraćeno u Zrenjanin   Većina parcela nalazi se u okviru Plana generalne regulacije „Bolnica – […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Na prodaju će biti ponuđena 31 parcela za izgradnju stambenih objekata

  Skupština grada Zrenjanina je na poslednjoj sednici usvojila program otuđenja građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada za ovu godinu. Za otuđenje je predviđena 31 parcela, namenjena porodičnom stanovanju.

   

  PROČITAJTE JOŠ: TAMO – VAMO: Sedište “Fabrike vode” iz Novog Sada vraćeno u Zrenjanin

   

  Većina parcela nalazi se u okviru Plana generalne regulacije „Bolnica – Berbersko“ u Zrenjaninu, i to u Igmanskoj ulici. Osim u Igmanskoj, parcele se nalaze i u sledećim ulicama: Patrijarha Pavla, Kajmakčalanskoj, Opovačkoj, Carinskoj, Zemljoradničkoj, Bagremovoj, Dr Laze Kostića, Nade Dimić, Majora Gavrilovića, kao i u Čenti i Mužlji.

   

  U odluci koju je usvojio lokalni parlament se navodi da će postupak otuđenja ovih parcela biti sproveden u toku ove godine.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  – Naša obaveza je da se do 31. marta usvoji program. Njime su obuhvaćene nove parcele i u narednih deset do petnaest dana možemo očekivati nove oglase o otuđenju gradskog građevinskog zemljišta – izjavio je zamenik gradonačelnika Saša Santovac.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 2

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad