• MESNA ZAJEDNICA „ZELENO POLJE“ PROSLAVILA ROĐENDAN

  ZRENJANIN – Mesna zajednica „Zeleno polje“ u Zrenjaninu postoji 43 godine, a ovogodišnji rođendan obeležen je višednevnom manifestacijom pod nazivom „Volim moje Zeleno polje“. Organizovane su brojne sportske manifestacije, kulturno – umetnički nastupi i bogat prateći program.     Generalni pokrovitelj manifestacije bila je kompanija GOMEX.   „Valja istaći izuzetan značaj dugogodišnje odlične saradnje naše […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  MESNA ZAJEDNICA „ZELENO POLJE“ PROSLAVILA ROĐENDAN

  ZRENJANIN – Mesna zajednica „Zeleno polje“ u Zrenjaninu postoji 43 godine, a ovogodišnji rođendan obeležen je višednevnom manifestacijom pod nazivom „Volim moje Zeleno polje“. Organizovane su brojne sportske manifestacije, kulturno – umetnički nastupi i bogat prateći program.

   

  zeleno polje

   

  Generalni pokrovitelj manifestacije bila je kompanija GOMEX.

   

  „Valja istaći izuzetan značaj dugogodišnje odlične saradnje naše kompanije sa svim sazivima Saveta Mesne zajednice „Zeleno polje“ što za rezultat ima potpuno poverenje stanovnika ovog dela Zrenjanina u našu poslovnost, profesionalnost i društveno odgovoran rad. Takođe, na teritoriji MZ „Zeleno polje“ nalazi se i jedan od najvećih gradskih maloprodajnih objekata GOMEX-a, na radost i zadovoljstvo brojnih potrošača“, navodi se u saopštenju ove kompanije.

   

  zeleno polje

   

  Tokom nekoliko prethodnih dana posetioci Zelenog polja mogli su da prisustvuju brojnim sportskim dešavanjima, organizovano je takmičenje u kuvanju riblje čorbe „Memorijal Brane Čordić“, dok su se najmlađi stanovnici Zelenog polja takmičili u „svojoj kategoriji“ – u trci beba. U kulturno – umetničkom programu učestvovala su deca iz vrtića „Biberče“, OŠ „Žarko Zrenjanin“, KUD „Đerđef“, pevačka etno grupa „Filigran“, kao i mađioničar koji je svojom predstavom oduševio najmlađe. Na platou ispred zgrade mesne zajednice bila je organizovana prodajna izložba ručnih radova.

   

  zeleno polje

   

  Simboličnom sadnjom tuja u prisustvu predstavnika saveta zrenjaninskih mesnih zajednica „Zeleno polje“, „Bagljaš“ i „Dolja – Crni šor“, koje su se pre nekoliko godina i pobratimile, započet je projekat „Parka prijateljstva“ koji će se tokom narednog perioda značajnije intenzivirati.

   

  zeleno polje

   

  Želja organizatora i kompanije GOMEX, kao generalnog pokrovitelja manifestacije „Volim moje Zeleno polje“, je da ovaj događaj postane prepoznatljiv brend ovog dela Zrenjanina i da naš grad dodatno učvrsti na turističkoj mapi Vojvodne i Srbije.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad