• Košenje trave i uređivanje zelenih površina na više lokacija u gradu

  Radnici JKP „Čistoća i zelenilo“ iz Zrenjanina proteklih nedelja kosili su travu i uređivali zelene površine na više lokacija u gradu. Košenje trave odrađeno je u naseljima Mala Amerika, 4. jul, Zeleno polje, Bagljaš i Putnikovo.   Radnici su bili angažovani i u Miletićevoj, ulici Cara Dušana, Žarka Zrenjanina i 9. januara. Uređivali su i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Košenje trave i uređivanje zelenih površina na više lokacija u gradu

  Radnici JKP „Čistoća i zelenilo“ iz Zrenjanina proteklih nedelja kosili su travu i uređivali zelene površine na više lokacija u gradu. Košenje trave odrađeno je u naseljima Mala Amerika, 4. jul, Zeleno polje, Bagljaš i Putnikovo.

   

  Radnici su bili angažovani i u Miletićevoj, ulici Cara Dušana, Žarka Zrenjanina i 9. januara. Uređivali su i park Mladost, Spomen park, kupalište „Peskara“ i izletište „Motel“. Takođe, sređivali su i Katoličko, Centralno, Temišvarsko i Gradnuličko groblje, kao i kružne raskrsnice.

   

  – Početkom ove nedelje naši radnici započeli su košenje zelenih površina u naselju Lesnina, duž magistrale, Beogradske i ulice Koče Kolarova… Zatim u Čokliget i Plankert parku, i u neposrednoj blizini novog parkinga. Do kraja nedelje u planu je završetak započetih radova, kao i košenje trave oko jezera kod „Žitoprodukta“, Šećeranskog parka… – kaže portparolka JKP „Čistoća i zelenilo“ Danijela Tančić.

   

  Pročitajte još: Meštani Mihajlova se žale na smrad, komunalna inspekcija izašla na teren

   

  košenje trave

   

  Ona je, takođe, podsetila da se prolećna akcija iznošenja kabastog otpada završava danas. Građani koji nisu iskoristili ovu akciju svoj otpad mogu da odnesu na gradsku deponiju, svakog dana u periodu od 7 do 19 časova.

   

  – Odlaganje je besplatno za fizička lica, ukoliko otpad dovezu sopstvenim prevozom. Potrebno je samo da se jave portiru na ulazu u deponiju. Ukoliko građani imaju veće količine kabastog otpada, mogu se obratiti „Čistoći“ sa zahtevom da im se ispred kuće ili zgrade postavi kontejner za kabasti otpad, zapremine pet kubika, a sve u skladu sa važećim cenovnikom preduzeća – objašnjava Tančić.

   

  Sve dodatne informacije građani mogu da dobiju putem telefona 064/811-68-64.

   

  košenje trave

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad