• Konkurs za sufinansiranje projekata udruženja i umetničkih društava

  Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić raspisao je konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje projekata udruženja i kulturno – umetničkih društava koji rade na teritoriji grada Zrenjanina.   Ukupno je za projekte opredeljeno 12 miliona dinara.   Za projekte socio – humanitarnih organizacija biće izdvojeno 5 miliona dinara. Za oblast obrazovanja i nauke predviđeno je 1,5 milion […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Konkurs za sufinansiranje projekata udruženja i umetničkih društava

  Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić raspisao je konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje projekata udruženja i kulturno – umetničkih društava koji rade na teritoriji grada Zrenjanina.

   

  Ukupno je za projekte opredeljeno 12 miliona dinara.

   

  Za projekte socio – humanitarnih organizacija biće izdvojeno 5 miliona dinara. Za oblast obrazovanja i nauke predviđeno je 1,5 milion dinara. Za udruženja koja se bave zaštitom životne sredine izdvojeno je isto toliko novca. Za rad kulturno – umetničkih društava predviđena su četiri miliona dinara.

   

  Rok za podnošenje prijava je 25. februar.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad