• KIŠA PROUZROKOVALA OGROMNE GUŽVE U SAOBRAĆAJU

  ZRENJANIN – Pravilo koje svi Zrenjaninci treba da znaju: kada pada kiša, krenite ranije ako mislite da na vreme stignete. Danas u 7.50 časova kolona automobila protezala se od „Lepe Brene“, kroz ulicu Đure Jakšića, pa preko Žutog mosta i kroz Zmaj Jovinu, sve do Kulturnog centra. Slično je i bilo i na nekim drugim […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  KIŠA PROUZROKOVALA OGROMNE GUŽVE U SAOBRAĆAJU

  ZRENJANIN – Pravilo koje svi Zrenjaninci treba da znaju: kada pada kiša, krenite ranije ako mislite da na vreme stignete.

  Jutarnja gužva u Zrenjaninu
  Jutarnja gužva u Zrenjaninu

  Danas u 7.50 časova kolona automobila protezala se od „Lepe Brene“, kroz ulicu Đure Jakšića, pa preko Žutog mosta i kroz Zmaj Jovinu, sve do Kulturnog centra. Slično je i bilo i na nekim drugim raskrsnicama, posebno na onima koje regulišu semafori.

  – Kad pada kiša broj vozila na saobraćajnicama se udvostruči i utrostruči – kaže za portal zrenjaninski.com Slobodan Pešterac iz Direkcije za izgradnju i uređenje grada. – Ko ide biciklom, uzeo je auto, ko ide peške, seo je u taksi… Raskrsnice imaju svoj kapacitet, a signalizacija je tu da pre svega obezbedi bezbednost svih učesnika.

  Semafori imaju svoje nivoe opsluživanja. U Zrenjaninu su svi u najvišem nivou, nivou A, što znači da se najduže čeka da se zeleno svetlo promeni dva puta – u trećoj promeni se prolazi. Retko, kao možda danas, moralo je da se čeka četiri promene, a vrlo retko u nivou C, kad se zeleno promeni i pet i šest puta, a vi još čekate.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad