• Još jedna ulica u gradu dobija novu asfaltnu podlogu (Foto)

  Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, sa saradnicima, danas je obišao radove na rekonstrukciji asfalta u ulici Todora Manojlovića u Zrenjaninu.   – Kao što smo i najavlili, ova godina biće godina infrastrukturnih radova i u gradu i u selima, ali i na obilaznici. Već su rađene i rade se neke ulice u Melencima, a u gradu […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Još jedna ulica u gradu dobija novu asfaltnu podlogu (Foto)

  Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, sa saradnicima, danas je obišao radove na rekonstrukciji asfalta u ulici Todora Manojlovića u Zrenjaninu.

   

  – Kao što smo i najavlili, ova godina biće godina infrastrukturnih radova i u gradu i u selima, ali i na obilaznici. Već su rađene i rade se neke ulice u Melencima, a u gradu Potiska, Šumadijska, Šećeranska… U ulici Todora Manojlovića se radi 400 metara devastiranog kolovoza – istakao je gradonačelnik Čedomir Janjić.

   

  On je podsetio da je prošle godine rađena sanacija brojnih ulica, zbog oštećenja u toku zimskog perioda.

   

  Pročitajte još: IZMENE I DOPUNE: Menjaju se namene dve lokacije u gradu

   

  Janjić je najavio da će odmah nakon završetka radova u ulici Todora Manojlovića, mehanizacija i radnici biti izmešteni u Mostarsku.

   

  – Radi se i oko fudbalskog terena u Melencimna i ulice oko Banje Rusanda. Radiće se i u drugim naseljenim mestima, kao i u samom gradu. Naglašavam da ćemo biti veoma aktivni u rehabilitaciji putne infrastrukture, a radiće se potpuna rekonstrukcija, ne samo saniranje oštećenja – naglasio je Janjić.

   

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. stručnjaci za puteve nadgledaju radove! slika je predivna i pokazuje koliko nam je lepo sa njima. O vodi ni reči, o ostavkama ni reči, o moralu i časti ni reči! Sa ovim nestručnim i nesposobnim likovima, grad sigurno srlja u propast!

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad