• Izletišta „Motel Šumica“ i Tisa spremni za doček izletnika i kampera za prvomajske praznike

  Izletište na Tisi kod Aradca, kao i izletište „Motel Šumica“ danas je obišao gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, sa saradnicima.     Obilazak je organizovan kako bi se čelnici lokalne samouprave uverili u spremnost ovih izletišta da prihvate kampere i izletnike tokom prvomajskih prazničnih dana.     Obišli smo danas ove dve lokacije znajući da će […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Izletišta „Motel Šumica“ i Tisa spremni za doček izletnika i kampera za prvomajske praznike

  Izletište na Tisi kod Aradca, kao i izletište „Motel Šumica“ danas je obišao gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, sa saradnicima.

   

  Izletište na Tisi

   

  Obilazak je organizovan kako bi se čelnici lokalne samouprave uverili u spremnost ovih izletišta da prihvate kampere i izletnike tokom prvomajskih prazničnih dana.

   

  Izletište na Tisi

   

  Obišli smo danas ove dve lokacije znajući da će veliki broj naših građana posetiti ova izletišta tokom praznika. Uz par zamerki, mogu da istaknem da sam zadovoljan zatečenim stanjem i mislim da su Turistička organizacija i Javno stambeno preduzeće, uz pomoć JKP “Čistoća i zelenilo“ odradili posao uređenja na zadovoljavajući način. Zrenjaninci će imati gde da provedu prvomajske praznike u ugodnom ambijentu – istakao je gradonačelnik Janjić, najavljujući odmah posle praznika obimne radove na pripremi izletišra na Tisi za letnju sezonu.

   

  Izletište na Tisi

   

  Odmah posle praznika kreće rekonstrukcija talpe, koju smo praktično pokrpili prethodne godine. Nakon toga imaćemo bezbedan plutajući objekat i lokaciju na kojoj će biti dozvoljeno kupanje. Cilj je da izletište Tisa bude atraktivno i privlačno kao pre dve ili tri decenije. Naravno, uložićemo i u uređenje kupališta „Peskara“ – najavio je gradonačelnik Janjić.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad