• Iz dvorišta jedne kuće do sada izneto jedanaest kamiona otpada! (Foto)

  Ekipe JKP „Čistoća i zelenilo“ iz Zrenjanina iz dvorišta jedne kuće u Prištinskoj ulici, koju je nedavno zahvatio požar, uklanjaju velike količine otpada, koji je vlasnik godinama sakupljao.   U pitanju je višegodišnji problem, o kojem je portal zrenjaninski.com pisao u nekoliko navrata.   Stanovnici ovog dela grada godinama se žale na komšiju koji sakuplja […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Iz dvorišta jedne kuće do sada izneto jedanaest kamiona otpada! (Foto)

  Ekipe JKP „Čistoća i zelenilo“ iz Zrenjanina iz dvorišta jedne kuće u Prištinskoj ulici, koju je nedavno zahvatio požar, uklanjaju velike količine otpada, koji je vlasnik godinama sakupljao.

   

  U pitanju je višegodišnji problem, o kojem je portal zrenjaninski.com pisao u nekoliko navrata.

   

  Stanovnici ovog dela grada godinama se žale na komšiju koji sakuplja otpad i skladišti ga u njihovom komšiluku. Nadležni do sada nisu našli rešenje za ovaj problem.

   

  Velike količine otpada gorele su, ne samo početkom jula ove godine, nego i u martu 2007. a oba puta je postojala opasnost da se vatrena stihija proširi na okolne kuće.

   

   

  Zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac obišao je danas Prištinsku ulicu. On je rekao da su se žitelji ovog dela grada obratili za pomoć lokalnoj samoupravi.

   

  – Grad je u više navrata organizovao iznošenje smeća, koje je vlasnik kuće prikupljao u svom dvorištu. Došli smo do zaključka da ne možemo više samo da ga upozoravamo, pa je komunalni inspektor doneo rešenje kojim mu je dat rok od osam dana da iznese otpad. On, međutim, taj rok nije ispoštovao – objasnio je Santovac.

   

  Zbog toga su ekipe „Čistoće i zelenila“ krenule u prinudno uklanjanje otpada.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  – Do sada je izneto jedanaest kamiona otpada. Očekujemo da će biti izneta još tri do četiri kamiona smeća. Vlasniku kuće i njegovim komšijama je predočeno da više nećemo dozvoliti sakupljanje otpada i da će komunalna milicija ponovo reagovati – naglasio je Saša Santovac.

   

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. Ako je normalan, a nije, onda u zatvor.Ako je lud, a jeste, sa njime u ludnicu i rešen višegodišnji problem stanovnika Prištinske. Jedan ludak maltretira ljude iz cele ulice i okoline, i niko mu ništa ne može,e to je pravni i socijalni sistem ove nazovi države. Izgleda da i ovde gradjani treba da uzmu pravdu u svoje ruke.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad