• I kuda sada: NIS zbog nove benzinske stanice presekao biciklističku stazu

  Zbog nove NIS-ove benzinske stanice na Bulevaru Milutina Milankovića u Zrenjaninu presečena je biciklistička staza.   PROČITAJTE JOŠ: Do kraja januara se podnose zahtevi za povlašćen gradski prevoz   Sada biciklisti, koji se kreću magistralom, ili moraju da siđu sa bicikla i deonicu kod benzinske stanice pređu pešice, ili da se zapute na kolovoz, pa […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  I kuda sada: NIS zbog nove benzinske stanice presekao biciklističku stazu

  Zbog nove NIS-ove benzinske stanice na Bulevaru Milutina Milankovića u Zrenjaninu presečena je biciklistička staza.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Do kraja januara se podnose zahtevi za povlašćen gradski prevoz

   

  Sada biciklisti, koji se kreću magistralom, ili moraju da siđu sa bicikla i deonicu kod benzinske stanice pređu pešice, ili da se zapute na kolovoz, pa da rizikuju da na njih naleti neki automobil ili kamion.

   

   

  Postoji i mogućnost da koriste biciklističku stazu s druge strane magistrale. Ali, ona je u katastrofalnom stanju i mnogi je upravo zbog toga i izbegavaju sve ovo vreme.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Ostaje pitanje zašto NIS, kada je gradio novu benzinsku stanicu, prilaz nije prilagodio biciklistima, kako bi oni i ubuduće stazu mogli nesmetano da koriste.

   

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 9

  1. Svaki biciklista koji je prolazio tom stazom zna u kakvom je stanju staza i da se jedva može voziti bicikl njome, tako da je mnogo veći problem od presecanja staze njeno stanje decenijama u nazad,koje niko ne spominje.

  2. Bravo za tekst, dok sam danas silazio sa bicikla da bih prosao tuda, pomislio sam gde ovaj svet ide i koje vrednosti nasoj deci da promovisemo, kad ovo nema veze sa zdravim razumom . Lepo bi bilo da neko naredi,da se ova sramota ispravi.

  3. Pitanje je ko je NIS-u to dozvolio. Takođe staza prema Ečki je neupotrebljiva zbog Linglonga a staza prema Žitištu je propala posle manje od godinu dana.

  4. Biciklisticka staza na magistrali treba da predje u nadleznost zdravstva.Odlicna je za razbijanje kamena u bubregu.Jos i da naplacuju participaciju.Tako da ovo i nije neka steta.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad