• Grejna sezona u Zrenjaninu zvanično bi trebalo da počne 15. oktobra

  Grejna sezona u Zrenjaninu zvanično bi trebalo da počne 15. oktobra, najavljeno je iz Javnog komunalnog preduzeća „Gradska toplana“.   Radijatori u stanovima mogli bi da postanu topliji i ranije, ukoliko se dogodi da tri dana za redom, u 21 sat, izmerena temperatura, prema podacima Repubičkog hidrometeorološkog zavoda, ne bude prelazila 12 stepeni Celzijusove skale. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Grejna sezona u Zrenjaninu zvanično bi trebalo da počne 15. oktobra

  Grejna sezona u Zrenjaninu zvanično bi trebalo da počne 15. oktobra, najavljeno je iz Javnog komunalnog preduzeća „Gradska toplana“.

   

  Radijatori u stanovima mogli bi da postanu topliji i ranije, ukoliko se dogodi da tri dana za redom, u 21 sat, izmerena temperatura, prema podacima Repubičkog hidrometeorološkog zavoda, ne bude prelazila 12 stepeni Celzijusove skale.

   

  U „Gradskoj toplani“ nam je rečeno da su u ovom trenutku na sistem daljinskog grejanja priključenq 7.803 korisnika, što je nešto manje u odnosu na 2017, jer su se tokom ove godine sa tog sistema isključila 33 korisnika.

   

  Cene daljinskog grejanja u Zrenjaninu su ostale iste kao i ranije, pa će tako korisnici i ove zime varijabilni deo plaćati 5,43 dinara po kilovat-času, dok je izvorna cena za fiksni deo 29,76 dinara po kvadratnom metru stana, na mesečnom nivou.

   

  Kada je reč o sistemu distribucije prirodnog gasa, u „Gradskoj toplani“ navode da se cene primenjuju od 2. oktobra 2017. godine i da iznose između 32,57 i 36,01 dinara po kubnom metro, bez PDV-a, u zavisnosti od kategorije potrošača, količine utrošenog gasa i termina potrošnje.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad