• GREJNA SEZONA STARTOVALA UZ MANJE TEHNIČKE PROBLEME

  ZRENJANIN – Grejna sezona 2017/2018. počela je ranije, i to 7. oktobra, saopštili su iz Javnog komunalnog preduzeća „Gradska toplana“. Kotlovi su pokrenuti u subotu, u prepodnevnim časovima, a u toku tog dana bilo je manjih tehničkih problema sa isporukom u naselju Bagljaš, koji su sanirani već u nedelju, u jutarnjim satima.     – Najveći […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  GREJNA SEZONA STARTOVALA UZ MANJE TEHNIČKE PROBLEME

  ZRENJANIN – Grejna sezona 2017/2018. počela je ranije, i to 7. oktobra, saopštili su iz Javnog komunalnog preduzeća „Gradska toplana“. Kotlovi su pokrenuti u subotu, u prepodnevnim časovima, a u toku tog dana bilo je manjih tehničkih problema sa isporukom u naselju Bagljaš, koji su sanirani već u nedelju, u jutarnjim satima.

   

   

  – Najveći broj poziva sugrađana odnosio se na rad sekundarne instalacije grejanja, što je uobičajeno za početak grejne sezone. Iz tih razloga apelujemo na korisnike da budu strpljivi kada je reč o prijavama kvarova, ili o problemima sa grejanjem u narednim danima, jer iako je sekundarna instalacija u vlasništvu stanara, odnosno kupaca, JKP „Gradska toplana“ čini sve kako bi izašla u susret svima onima koji su svoje molbe uputili na dispečerski telefon – istakla je portparolka ovog preduzeća Melanija Lojpur.

   

  U „Gradskoj toplani“ očekuju da će u narednim danima doći do stabilizacije i u radu  sekundarnih instalacija. Kao i u prethodnim grejnim sezonama, ovo preduzeće grejaće u skladu sa vremenskim uslovima, domaćinski i odgovorno, navodi se u saopštenju.

   

  Broj dispečerske službe na koji se građani mogu javiti ukoliko imaju problema je 023/3150-160.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad