• Gradski čelnici učestvovali u akciji „Nedelјa za čistiju Vojvodinu“ (Foto)

  Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, sa saradnicima, učestvovao je u akciji „Nedelјa za čistiju Vojvodinu“. Akcija je jutros održana kod centralnog gradskog jezera.   U pitanju je akcija koju organizuje Pokrajinski sekretarijat za urbanizam i zaštitu životne sredine, zajedno sa Nacionalnim parkom Fruška gora, Javnim preduzećem „Vojvodinašume“ i brojnim volonterima.   U akciji u Zrenjaninu učestvovao je i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Gradski čelnici učestvovali u akciji „Nedelјa za čistiju Vojvodinu“ (Foto)

  Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, sa saradnicima, učestvovao je u akciji „Nedelјa za čistiju Vojvodinu“. Akcija je jutros održana kod centralnog gradskog jezera.

   

  U pitanju je akcija koju organizuje Pokrajinski sekretarijat za urbanizam i zaštitu životne sredine, zajedno sa Nacionalnim parkom Fruška gora, Javnim preduzećem „Vojvodinašume“ i brojnim volonterima.

   

  U akciji u Zrenjaninu učestvovao je i pokrajinski sekretar za urbanizam i zaštitu životne sredine Vladimir Galić. On je kazao da 20 lokalnih samouprava aktivno učestvuje u akciji, a čisti se 36 lokaliteta.

   

  – Na ovaj način ćemo očistiti Vojvodinu, koja ima 450 mapiranih divljih smetlišta. Trudimo se da aktivno učestvujemo i u procesu ozelenjavanja i taj posao nas očekuje krajem oktobra – rekao je Galić.

   

  On je dodao da od lokalne samouprave očekuje da mapira područja na teritoriji Zrenjanina i okoline kako bi zajedno uradili značajan posao na pošumljavanju i podigli procenat pošumljenosti koji je sada samo na 6,5 procenata.

   

  Pročitajte još: Akcija „Nedelja za čistiju Vojvodinu“ i u srednjem Banatu

   

  Gradonačelnik Čedomir Janjić je kazao da se sa zadovoljstvom priključio akciji koju sprovodi Pokrajinski sekretarijat za urbanizam i zaštitu životne sredine.

   

  – Sugrađani su se uverili da su radovi na uređenju našeg grada ovih dana jačeg intenziteta. Kose se i uređuju sve površine, kako u rubnim, tako i u centralnim delovima grada, ali i u selima. Raspisali smo i konkurs za čišćenje divljih deponija. Uslediće i nabavka novih kontejnera, a zaposleni u „Čistoći i zelenilu“ pojačano rade i čine sve da naš grad bude što lepši i uređeniji – rekao je Janjić.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 3

  1. Mogli ste doci u Lukicevo, da osetite kako se dise punim plucima, s… vam se u slikanje pred kamerama dok ljudi ne mogu da disu od smrada.

   Sram Vas bilo.

  2. Raspisali smo i konkurs za čišćenje divljih deponija. Uslediće i nabavka novih kontejnera, a zaposleni u „Čistoći i zelenilu“ pojačano rade i čine sve da naš grad bude što lepši i uređeniji – rekao je Janjić.
   LEPO G. GRADONAČELNIČE, ALI, DA NE BI VEČITO RASPISIVALI KONKURSE „ZA ČIŠĆENJE DIVLJIH DEPONIJA“ I PUNILI DŽEPOVE PRIVATNIKA, KUPITE 5/6 VELIKIH KONTEJNERA, ZA SVAKO SELO I PROBLEM ISTIH-DEPONIJA, ĆE BITI REŠEN!!!
   ILI, VIŠE NAVIJATE ZA PRIVATNI DŽEP, A, NAŠIM NOVCEM PLAĆATE!!!
   URADITE NEŠTO I ZA SELA, ILI IM VRATITE INGERENCIJE, KOJE SU IMALA DO 1961. PA ĆE SAMA ZNATI, DA UREDE SVOJ ŽIVOT!!!
   PREDLOG IZ ELEMIRA!

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad