• „Gradska toplana“ na adrese korisnika usluga prosledila 1.760 opomena

  JKP „Gradska toplana“ iz Zrenjanina saopštila je danas da je prosledila 1.760 opomena na adrese korisnika usluga. Od toga su 1.222 opomene za nekadašnje korisnike prirodnog gasa koji nisu izmirili svoje obaveze prema tom komunalnom preduzeću.   Dug na koji se odnose opomene za prirodni gas je u iznosu od blizu 5 miliona dinara. Takođe, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „Gradska toplana“ na adrese korisnika usluga prosledila 1.760 opomena

  JKP „Gradska toplana“ iz Zrenjanina saopštila je danas da je prosledila 1.760 opomena na adrese korisnika usluga. Od toga su 1.222 opomene za nekadašnje korisnike prirodnog gasa koji nisu izmirili svoje obaveze prema tom komunalnom preduzeću.

   

  Dug na koji se odnose opomene za prirodni gas je u iznosu od blizu 5 miliona dinara. Takođe, prosleđene su opomene i za kupce na sistemu daljinskog grejanja – i to za 538 kupaca, sa iznosom duga od preko 15 miliona dinara.

   

  Pročitajte još: VREMENSKA PROGNOZA: Zima se vraća u naš region

   

  „Molimo sugrađane koji su dobili opemene da u što kraćem roku izmire svoja dugovanja, kako bi izbegli troškove naplate putem javnih izvršitelja“, navodi se u saopštenju JKP „Gradska toplana“.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 3

  1. „JKP „Gradska toplana“ iz Zrenjanina saopštila je danas da je prosledila 1.760 opomena“
   PA ZAR DUG NIJE IZMIREN PRODAJOM SVIH SEOSKIH GASOVODA!!!???
   ODUZETIM-UKRADENIM GASOVODIMA, KOJE „TOPLANA“ NIJE PLATILA NI DINARA, ISPLAĆEN JE DUG „SRBIJAGASU“ OD OKO 600 MILIONA DINARA-DUG GRAĐANA ZRENJANINA!
   TAKO REKOŠE I NAPRAVIŠE „BURAZERSKI DIL“, NA ŠTETU SEOSKIH NASELJA Grada ZRENJANINA!!!
   ELEMIRU JE, NA PR. ODUZETA GASNA MREŽA U DUŽINI OD 50 KM! I PODSTANICA!!!
   PREKOR IZ ELEMIRA!

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad