• „Gradska toplana“ će korisnicima usluga ugovore poslati na kućne adrese

  Javno komunalno preduzeće „Gradska toplana“ iz Zrenjanina obaveštava korisnike sa kojima nema potpisane ugovore o isporuci toplotne energije da će u narednom periodu dobiti primerke istih na svoje kućne adrese.   „Molimo sugrađane koji dobiju ugovore da, nakon potpisivanja, jedan primerak vrate putem pošte na adresu Pančevačka 55. Mogu i da ih dostave lično u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „Gradska toplana“ će korisnicima usluga ugovore poslati na kućne adrese

  Javno komunalno preduzeće „Gradska toplana“ iz Zrenjanina obaveštava korisnike sa kojima nema potpisane ugovore o isporuci toplotne energije da će u narednom periodu dobiti primerke istih na svoje kućne adrese.

   

  „Molimo sugrađane koji dobiju ugovore da, nakon potpisivanja, jedan primerak vrate putem pošte na adresu Pančevačka 55. Mogu i da ih dostave lično u korisničkom servisu na adresi Rade Končara broj 10, ili na naplatnim mestima JKP „Gradska toplana“ u Brigadira Ristića B4 L5 i Koče Kolarova 62″, navodi se u saopštenju.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Znate li kako je najveće zrenjaninsko naselje Bagljaš dobilo ime?

   

  Ukoliko su vlasnici stana ili kuće druga lica od onih koji se vode u evidencijama pomenutog preduzeća i čije ime stoji na ugovorima, „Gradska toplana“ apeluje na vlasnike da potrebnu dokumentaciju, kojom dokazuju svoje vlasništvo, sa izvodom iz lične karte dostave ili lično na adresu korisničkog servisa (Rade Končara 10), putem pošte na adresu Pančevačka 55 Zrenjanin, ili putem elektronske pošte na adresu office@gradskatoplanazr.rs, kako bi dobili nove ugovore sa tačnim podacima.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad