• Građanima na kućne adrese stižu rešenja za naknadu za odvodnjavanje

  Na adrese mnogih Zrenjaninaca ovih dana stižu rešenja za naknadu za odvodnjavanje, koje im šalje Javno vodoprivredno preduzeće „Vode Vojvodine“.   Ko ima sreće, pa je kod kuće prepodne, možda mu rešenje bude i uručeno. Ko je, na primer, na poslu, u poštanskom sandučetu zateći će obaveštenje o tome da po rešenje – zapuca u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Građanima na kućne adrese stižu rešenja za naknadu za odvodnjavanje

  Na adrese mnogih Zrenjaninaca ovih dana stižu rešenja za naknadu za odvodnjavanje, koje im šalje Javno vodoprivredno preduzeće „Vode Vojvodine“.

   

  Ko ima sreće, pa je kod kuće prepodne, možda mu rešenje bude i uručeno. Ko je, na primer, na poslu, u poštanskom sandučetu zateći će obaveštenje o tome da po rešenje – zapuca u Novi Sad.

   

  Portalu zrenjaninski.com obratilo se nekoliko čitalaca koji su bili neprijatno iznenađeni ceduljicom u sandučetu, a posebno delom obaveštenja u kom stoji da se za rešenje moraju uputiti u Novi Sad.

   

  Odgovor smo potražili u „Vodama Vojvodine“ i evo šta su nam iz ovog preduzeća zvanično odgovorili.

   

  „U toku je dostava rešenja za 2017. i prva tri meseca ove godine za naknadu za odvodnjavanje od strane JVP „Vode Vojvodine“. Rešenja koja se upravo dostavljaju sačinjena su na osnovu baze podataka koju smo preuzeli iz Poreske uprave. Preuzeta baza ima dosta grešaka, nije potpuno ažurna, te stoga i na rešenjima ima grešaka. Nezadovoljni korisnici mogu da se žale u skladu sa uputstvom koje im je prosleđeno kao sastavni deo rešenja. Nedoumice se takođe mogu i lično razrešiti u kancelariji za rad sa strankama, od 10 do 14 časova, u poslovnoj zgradi JVP „Vode Vojvodine“, koja je upravo zbog toga i oformljena. Sve žalbe, kojih smo do sada primili na stotine, biće ramotrene u zakonskom postupku, a građani će blagovremeno biti obavešteni o ishodu“, navodi se u odgovoru koji je prosleđen našoj redakciji.

   

  Rešenja koja poštari nisu mogli dostaviti prilikom dva dolaska na adresu primaoca neće biti vraćena u JVP „Vode Vojvodine“, kako je prvobitno navedeno. Sva ta rešenja biće ponovo u lokalnim poštama, a građani će ih moći preuzeti od 3. do 31. maja. Rešenja se mogu podići sa obaveštenjem koje je poštar ostavio na navedenoj adresi.

   

  „Svesni smo da nas je veoma teško dobiti pozivanjem na oglašene brojeve telefona, uključujući i korisnički servis 0800 21 21 21. Svi naši kapaciteti trenutno su u službi građana i činimo sve što možemo da greške što pre budu ispravljene. Međutim, poslato je blizu 700.000 rešenja, izuzetno je veliki pritisak, te molimo za razumevanje i strpljenje“, navodi se u dopisu koji smo dobili iz JVP „Vode Vojvodine“.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 4

  1. KO JE DUŽAN, DA ISPRAVI GREŠKE U TOM „REŠENJU“!!!???
   IMA POSEDOVNIH LISTOVA, KOJI NE PRIPADAJU STRANCI!!!???
   KO ĆE DA PLATI PUTNI TROŠAK, DO ZRENJANINA, KROZ ZRENJANIN, ŠETNJE „OD…DO“!?
   U „NORMALNIM“ DRŽAVA, DRŽAVA, NARAVNO!!!!!!!
   KOD NAS,…NE ZNAM!
   SLUŽBENICI ĆE REĆI, „STRANKA“, PO OBIČAJU!
   PRE 5 GODINA!!!, SAM TRAŽIO, ZAVEDENIM DOPISOM, DA MI ODGOVORE, „ZAŠTO IA, PENZIONER PREKO 65 G. IZ ELEMIRA, NEMAM PRAVO NA „BESPLATNI PREVOZ“, KAO I DRUGI, IZ ZRENJANINA!?
   ODGOVOR SAM DOBIO, NA PODSEĆANJE, PRE 10AK DANA: „PA TO JE PRE 5 GODINA, NE ZNAM…“!!!
   OČEKUJEM, IPAK, PISMENI ODGOVOR, DA BIH MOGAO DA TRAŽIM DALJE!!!
   U ZRENJANINU, IZGLEDA, DELIMO PENZIONERE, „NA ONE IZ GRADA I DRUGE SA SELA“!!!
   USTAVNO, NEMA ŠTA!!!???
   PREKOR IZ ELEMIRA!

  2. Po kom zakonu je doneto to rešenje kao novi naamet i pljačka? Šta to uopšte obuhvata kada već plaćamo uz račun za vodu i otpadnu vodu? Koliko bi to prošlo na sudovima viših instanci?

  3. Ljudi tuzite ih to su sve prazne price.Dogovorite se sa advokatom na deset ili dvadeset posto .Ako se zemlja vise ne nalazi na vama a dobili ste racun da platite ili imate zemlju koja nema kanale koi rade oko vas.ili vam je njiva plivala i delimicno ostetila usev …tuzite ihhhhhh.za sta mi dajemo tolike pare…!!!!

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad