• Građani se žale: Pešačka staza kod nadvožnjaka često pod vodom

  Čitaoci portala zrenjaninski.com skreću pažnju da se pešačka staza kod nadvožnjaka na Bagljašu često nalazi pod vodom. Zbog toga su pešaci koji tuda prolaze primorani da gaze po vodi i blatu.   Kako nas kiše tek očekuju, Zrenjaninci pitaju da li nadležni u gradu znaju za ovaj problem i imaju li rešenje za njega. Naš portal, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Građani se žale: Pešačka staza kod nadvožnjaka često pod vodom

  Čitaoci portala zrenjaninski.com skreću pažnju da se pešačka staza kod nadvožnjaka na Bagljašu često nalazi pod vodom. Zbog toga su pešaci koji tuda prolaze primorani da gaze po vodi i blatu.

   

  Kako nas kiše tek očekuju, Zrenjaninci pitaju da li nadležni u gradu znaju za ovaj problem i imaju li rešenje za njega. Naš portal, koji je u nekoliko navrata pisao o ovom slučaju, potražio je odgovor u Javnom komunalnom preduzeću „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina.

   

  Odgovor smo dobili od Siniše Gajina, rukovodioca Službe informisanja i poslovnih komunikacija u tom preduzeću.

   

  – Prilikom obilnijih padavina deo atmosferskih voda se izlivao iz mreže i zadržavao na pešačkoj stazi. Ova pešačka staza se nalazi pored samog nadvožnjaka na Bagljašu, odnosno sa njegove leve strane iz pravca centra grada. To se dešava zbog određenih problema na atmosferskoj kanalizacionoj mreži kod nadvožnjaka – navodi Siniša Gajin.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Investitori dužni da raskopane staze vrate u prvobitno stanje

   

  On dodaje da je preduzeće reagovalo u tim situacijama. Uz pomoć specijalizovanog vozila za odgušenje kanalizacione mreže, u više navrata je uklanjana voda sa staze kako bi se pešacima omogućilo nesmetano kretanje.

   

  – Stručne službe preduzeća pripremile su rešenje kojim će se otkloniti problem na atmosferskoj kanalizacionoj mreži zbog kojeg dolazi do izlivanja atmosferskih voda. U toku su pripreme za izvođenje radova koji će početi, a prema planu i biti završeni, tokom naredne nedelje. O tačnom početku radova, njihovom završetku i aktivnostima koje će biti preduzete blagovremeno ćemo obavestiti javnost – naglasio je Gajin.

   

  Kao i uvek kada su u pitanju problemi koji muče naše sugrađane, portal zrenjaninski.com će pratiti kako se situacija odvija na terenu.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad