• Grad i ove godine obezbedio auto sedišta za prvih 60 rođenih beba

  I ove godine, Grad Zrenjanin, u saradnji sa Savetom za bezbednost saobraćaja na putevima, obezbedio je auto sedišta za prvih 60 rođenih beba u zrenjaninskom porodilištu. Sedišta je danas u Gradskoj kući roditeljima uručio gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić. Zajedno sa njim, sedišta su uručili i pomoćnici gradonačelnika Duško Radišić, Simo Salapura i Dragan Ćapin.   Obraćajući se roditeljima […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Grad i ove godine obezbedio auto sedišta za prvih 60 rođenih beba

  I ove godine, Grad Zrenjanin, u saradnji sa Savetom za bezbednost saobraćaja na putevima, obezbedio je auto sedišta za prvih 60 rođenih beba u zrenjaninskom porodilištu. Sedišta je danas u Gradskoj kući roditeljima uručio gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić. Zajedno sa njim, sedišta su uručili i pomoćnici gradonačelnika Duško RadišićSimo SalapuraDragan Ćapin.

   

  Obraćajući se roditeljima beba, gradonačelnik je rekao da ovaj događaj predstavlja jednu od najlepših slika našeg grada.

   

  – Poklon je lep i nadam se da će vam koristiti. Zahvaljujem se prijateljima iz Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, koji su prikazali simulaciju pravilnog postavljanja auto sedišta – rekao je Janjić.

   

  On je izrazio nadu da će se sa roditeljima i njihovim bebama, lepim povodima, viđati i narednih godina.

   

  Ova akcija se sprovodi već šestu godinu zaredom. Ona se realizuje u okviru programa za unapređenje i bezbednost saobraćaja, sa željom da se opredeljena sredstva za tu namenu narednih godina uvećavaju.

   

  „Dodela dečjih auto sedišta samo je jedna od akcija usmerenih ka povećanju bezbednosti dece u saobraćaju. Ujedno uređujemo saobraćajnice u zoni škola i postavljamo nove horizontalne prepreke na putevima“, saopšteno je iz lokalne samouprave.

   

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad