• GLAVNA PIJACA SE ZAŠARENILA OD RAZNOBOJNOG CVEĆA

  ZRENJANIN – Zrenjaninska pijaca zašarenila se od raznobojnog jesenjeg cveća. Naravno, najzastupljenije su zimske ruže u raznim bojama. Mala saksija košta od 120 do 150 dinara, a velike su 250 i 300 dinara.     Ipak, svi oni koji vole da im se dvorišta i terase još malo šarene, nisu žalili novca.     Približavaju […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  GLAVNA PIJACA SE ZAŠARENILA OD RAZNOBOJNOG CVEĆA

  ZRENJANIN – Zrenjaninska pijaca zašarenila se od raznobojnog jesenjeg cveća. Naravno, najzastupljenije su zimske ruže u raznim bojama. Mala saksija košta od 120 do 150 dinara, a velike su 250 i 300 dinara.

   

   

  Ipak, svi oni koji vole da im se dvorišta i terase još malo šarene, nisu žalili novca.

   

   

  Približavaju se i Svi Sveti, kao i Mitrovske zadušnice, pa je to još jedan razlog što je u subotu sa zrenjaninske pijace retko ko otišao kući bez bar jedne saksije prekrasnih zimskih ruža.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad

  Nova žalba na odluku grada u vezi sa gumarom Linglong

  Građanski preokret je saopštio da je danas podneo žalbu Pokrajinskom sekretarijatu za urbanizam i zaštitu životne sredine protiv Gradske uprave Zrenjanina zbog ponovljene odluke da kineskoj […]