• GASI SE JEDNO GRADSKO JAVNO PREDUZEĆE?

  ZRENJANIN – Javno komunalno preduzeće „Zrenjaninska objedinjena naplata“ (ZONA) biće verovatno ugašeno, kaže za portal zrenjaninski.com direktor ovog preduzeća Laslo Fuks.     Fuks je to izjavio nakon podnošenja izveštaja o poslovanju JKP „Zrenjaninska objedinjena naplata“, na današnjoj sednici Gradskog veća Zrenjanina.   – Izveštaj se odnosi na 2016. godinu, kada je ZONA radila u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  GASI SE JEDNO GRADSKO JAVNO PREDUZEĆE?

  ZRENJANIN – Javno komunalno preduzeće „Zrenjaninska objedinjena naplata“ (ZONA) biće verovatno ugašeno, kaže za portal zrenjaninski.com direktor ovog preduzeća Laslo Fuks.

   

  Laslo Fuks na sednici Gradskog veća

   

  Fuks je to izjavio nakon podnošenja izveštaja o poslovanju JKP „Zrenjaninska objedinjena naplata“, na današnjoj sednici Gradskog veća Zrenjanina.

   

  – Izveštaj se odnosi na 2016. godinu, kada je ZONA radila u punom kapacitetu i kada je iz izveštaja vidljivo da je preduzeće prošlu godinu završilo veoma uspešno, s visokim procentima naplate od 85 posto. Od 1. januara 2017. godine ZONA više ne obavlja funkciju zbog koje je osnovana, odnosno ne naplaćuje komunalne usluge. Ostalo je da se naplate još neka zaostala dugovanja, a naplata je preneta, kao i potraživanja, na JKP „Čistoća i zelenilo“, odnosno JKP „Vodovod i kanalizacija“. Ostala su još potraživanja od eko taksi – istakao je Fuks, naglašavajući da će u narednim danima biti rešena sudbina ovog javnog preduzeća.

   

  – Logičan sled događaja biće gašenje ovog javnog komunalnog preduzeća – tvrdi Fuks.

   

  U izveštaju koji se odnosi na 2016. godinu, inače, u preduzeću je bilo 11 zaposlenih.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad