• FOTO DANA: JESEN JE STIGLA I U ŽUPANIJSKI PARK

  ZRENJANIN – Jesen je stigla i u Županijski park. Mnogi ne znaju da je Županijski park, što mu je pravo ime, odnosno Gradska bašta, kako ga Zrenjaninci zovu od milošte, zaštićeni spomenik prirode.     Ova zelena površina prostire se na 7.000 kvadrata, a u njoj je zastupljeno 40 biljnih vrsta. Neke od njih starije […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  FOTO DANA: JESEN JE STIGLA I U ŽUPANIJSKI PARK

  ZRENJANIN – Jesen je stigla i u Županijski park. Mnogi ne znaju da je Županijski park, što mu je pravo ime, odnosno Gradska bašta, kako ga Zrenjaninci zovu od milošte, zaštićeni spomenik prirode.

   

   

  Ova zelena površina prostire se na 7.000 kvadrata, a u njoj je zastupljeno 40 biljnih vrsta. Neke od njih starije su od jednog veka.

   

  Još koji dan, i sa listopadnog drveća otpašće i poslednji list. Sreća, tu su četinari da nam pomognu da dočekamo proleće.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad

  Nova žalba na odluku grada u vezi sa gumarom Linglong

  Građanski preokret je saopštio da je danas podneo žalbu Pokrajinskom sekretarijatu za urbanizam i zaštitu životne sredine protiv Gradske uprave Zrenjanina zbog ponovljene odluke da kineskoj […]