• Evo zašto je obustavljeno vodosnabdevanje preko postrojenja (Foto)

  Gruppo Zilio obavestio je danas građane Zrenjanina da će, u fazi probnog rada, postrojenje za prečišćavanje pitke vode obustaviti rad na kratak period.   „U toku testiranja postrojenja stepen mehaničkog zagađenja sirove vode je pretio da trajno ošteti deo opreme. Stoga se pojavila potreba za dodatnim radovima. Oni će u potpunosti otkloniti mehanička zagađenja vode […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Evo zašto je obustavljeno vodosnabdevanje preko postrojenja (Foto)

  Gruppo Zilio obavestio je danas građane Zrenjanina da će, u fazi probnog rada, postrojenje za prečišćavanje pitke vode obustaviti rad na kratak period.

   

  „U toku testiranja postrojenja stepen mehaničkog zagađenja sirove vode je pretio da trajno ošteti deo opreme. Stoga se pojavila potreba za dodatnim radovima. Oni će u potpunosti otkloniti mehanička zagađenja vode koja ulazi u postrojenje. Radovi će biti završeni u kratkom roku. Ranije najavljeni termini početka zvaničnog rada postrojenja neće biti pomerani“, saopštila je firma Gruppo Zilio.

   

  Uz saopštenje, medijima su dostavljene fotografije mehaničkih zagađenja koja su konstatovana u toku probe i kontrole filtera i membrana.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad