• EVO ŠTA SU VOZILA NAPRAVILA OD GIMNAZIJSKE ULICE! (FOTO)

  ZRENJANIN – Putnička i druga vozila kreću se pešačkom zonom u centru Zrenjanina kao da je u pitanju magistrala. Vozači niti vode računa o pešacima, niti o putu kojim se kreću.     A kako to izgleda u praksi, ovih dana najbolje možete videti u Gimnazijskoj ulici.   Odvaljene rešetke preko kojih besomučno prelaze automobili […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  EVO ŠTA SU VOZILA NAPRAVILA OD GIMNAZIJSKE ULICE! (FOTO)

  ZRENJANIN – Putnička i druga vozila kreću se pešačkom zonom u centru Zrenjanina kao da je u pitanju magistrala. Vozači niti vode računa o pešacima, niti o putu kojim se kreću.

   

  vozila

   

  A kako to izgleda u praksi, ovih dana najbolje možete videti u Gimnazijskoj ulici.

   

  Odvaljene rešetke preko kojih besomučno prelaze automobili i kombi vozila svedoci su koliko vodimo računa o javnoj imovini.

   

  Hoće li ovo ostati pešačka zona, ili će vozila preuzeti primat nad njom?

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 5

  1. To grad treba da postavi betonske zardinjere,a ne kad se setam Gimnazijskom da pazim hoce li me neko udariti

  2. Ulicu su radili kao Skadar na Bojani.
   Glavno da centar šljašti a par metara dalje pešački most prema Žitnom trgu u mraku, ploče oštećene… Isto i od centra prema staroj kapetaniji.

  3. Kamere pa po dzepu…
   Puni budzet…
   Pa plati rasvetu ili poplocavaj plato…
   A vozila koja moraju uci zbog lokala ili potrebe da plate adekvatnu taksu…

  4. To se samo zove javna imovina,svi smo putem samodoprinosa ili nekim drugim putem debelo platili izgradnju kako Gimnazijske tako i svih ostalih ulica uključujući i gradski trg a „bahati šljam“ koji za to ne mari ili je toliko glup pa ne zna da i iz njegovog džepa idu pare za izgradnju i obnovu lomi i krši,manje više što nam uzimaju novac mi smo bre bahat i neuredan narod generalno,čast izuzecima kakva ti je kuća,stan ili dvorište i kako su te vaspitali tako se i ophodiš i ponašaš!Ovi što bi trebali nešto da rade a dobijaju debele plate i benificije a konkretno mislim na izmišljeno zanimanje Komunalna Policija bi trebali da sankcionišu takvo ponašanje,međutim hahaha moram da se nasmejem njihova „nadležnost“važi samo za travnate površine!Ni sam ne znam što sam ovo prokomentarisao kad to uopšte ne vredi,život nas uči da gledamo svoja posla:u se i u svoje kljuse!

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad

  Nova žalba na odluku grada u vezi sa gumarom Linglong

  Građanski preokret je saopštio da je danas podneo žalbu Pokrajinskom sekretarijatu za urbanizam i zaštitu životne sredine protiv Gradske uprave Zrenjanina zbog ponovljene odluke da kineskoj […]