• Ekipe „Vodovoda“ na terenu utvrđuju zbog čega dolazi do izlivanja vode

  Portal zrenjaninski.com pisao je o problemima koji, zbog izlivanja vode, nastaju na pešačkoj stazi kod nadvožnjaka na Bagljašu.   Jutros se, povodom ovog slučaja, oglasila Služba za informisanje zrenjaninskog Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“.   U saopštenju dostavljenom redakciji portala zrenjaninski.com stoji:   „Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ su do sada u više navrata […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ekipe „Vodovoda“ na terenu utvrđuju zbog čega dolazi do izlivanja vode

  Portal zrenjaninski.com pisao je o problemima koji, zbog izlivanja vode, nastaju na pešačkoj stazi kod nadvožnjaka na Bagljašu.

   

  Jutros se, povodom ovog slučaja, oglasila Služba za informisanje zrenjaninskog Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“.

   

  U saopštenju dostavljenom redakciji portala zrenjaninski.com stoji:

   

  „Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ su do sada u više navrata u kontinuitetu intervenisale i, uz pomoć specijalizovanih vozila za odgušenje kanalizacione mreže, otklanjale zagušenja ili uklanjale višak vode iz atmosferske kanalizacije i sa pomenute staze, ali se problem kasnije ponavljao.

   

  Do curenja vode dolazi zbog njenog većeg priliva u atmosfersku kanalizaciju, usled čega dolazi do njenog zagušenja. Sumnjalo se da je veći priliv vode posledica radova JKP „Gradska toplana“ na toplovodu, ali je detaljnom kontrolom utvrđeno da radovi pomenutog preduzeća ne prouzrokuju taj problem.

   

  Nakon utvrđenih činjenica, ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ su uz pomoć mehanizacije otpočele sa radovima na pronalaženju pravog uzročnika nastalog problema, odnosno na lociranju mesta kvara radi njegove sanacije, čime će trajno biti rešen problem sa izlivanjem vode iz atmosferske kanalizacije na pomenutoj površini.

   

  Naglašavamo da JKP „Vodovod i kanalizacija“ uslužno za Grad Zrenjanin vrši održavanje javne atmosferske kanalizacije i deluje na osnovu naloga gradskih inspekcijskih službi ali, u slučajevima koji otežavaju kretanje pešaka, i na poziv samih građana i mesnih zajednica, što je više puta bio slučaj i kod ovog problema“, stoji u saopštenju.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. „KANALIZACIJA ISPOD NADVOŽNJAKA“!!!???
   TA, MORA BITI, DA JE NADVOŽNJAK RAZLOG!!!
   A, KO BI DRUGI, KOD NAŠIH „STRUČNJAKA“!?
   PROBUŠITE GA, NEKA SE SRUŠI, PA POSTAVITE CEVI PORED NJEGA, DO JEZERA I „STVAR REŠENA“!!!
   BLAGO NAMA, S NJIMA!!!
   PREKOR IZ ELEMIRA!

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad