• Država prodaje vozilo staro 30 godina po početnoj ceni od pola miliona!

  Direkcija za mere i dragocene metale oglasila je prodaju vozila u svojini Republike Srbije, i to prikupljanjem pismenih ponuda.   Predmet otuđenja je pokretno vozilo, model „TAM 260 T 20V“, staro 32 godine, koje je neregistrovano, a početna kupoprodajna cena iznosi 577.607 dinara.   Vozilo je smešteno u Zrenjaninu, na adresi Jevrejska 14, odnosno na […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Država prodaje vozilo staro 30 godina po početnoj ceni od pola miliona!

  Direkcija za mere i dragocene metale oglasila je prodaju vozila u svojini Republike Srbije, i to prikupljanjem pismenih ponuda.

   

  Predmet otuđenja je pokretno vozilo, model „TAM 260 T 20V“, staro 32 godine, koje je neregistrovano, a početna kupoprodajna cena iznosi 577.607 dinara.

   

  Vozilo je smešteno u Zrenjaninu, na adresi Jevrejska 14, odnosno na parkingu Grupe za kontrolu i nadzor Zrenjanin, i može se razgledati 3. maja, u terminu od 10.30 do 11.30 časova.

   

  Pravo učešća na oglasu imaju sva pravna i fizička lica, koja ispunjavaju uslove oglasa i koja uplate depozit u visini od 3.000 dinara.

   

  Rok za podnošenje ponuda je 15 dana, a više informacija zainteresovani mogu pronaći na sajtu Direkcije za mere i dragocene metale.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad