• Do kraja januara se podnose zahtevi za povlašćen gradski prevoz

  Do 31. januara mogu se podneti zahtevi za ostvarivanje prava na povlašćen gradski prevoz u Zrenjaninu u ovoj godini. Ovo pravo se ostvaruje preko preduzeća „Net bus“, a cenu karte subvencioniše Gradska uprava.   PROČITAJTE JOŠ: Prvog dana nove godine u Zrenjaninu rođeno šest beba   Pravo na povlašćen gradski prevoz imaju deca i učenici […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Do kraja januara se podnose zahtevi za povlašćen gradski prevoz

  Do 31. januara mogu se podneti zahtevi za ostvarivanje prava na povlašćen gradski prevoz u Zrenjaninu u ovoj godini. Ovo pravo se ostvaruje preko preduzeća „Net bus“, a cenu karte subvencioniše Gradska uprava.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Prvog dana nove godine u Zrenjaninu rođeno šest beba

   

  Pravo na povlašćen gradski prevoz imaju deca i učenici koji pohađaju Osnovnu i srednju školu „9. maj“, kao i deca i njihovi pratioci koji imaju mišljenje Interresorne komisije i učenici osnvnoh i srednjih škola.

   

  Ovo pravo imaju i penzioneri, osobe sa invaliditetom, bolesnici na dijalizi i lica sa transplantiranim organima, ratni vojni invalidi, dobrovoljni davaoci krvi koji su krv dali više od 30 puta, kao i davaoci organa.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Velika novogodišnja akcija: OXYBARIC vas časti hiperbaričnim terapijama!

   

  Oni koji ostvare pravo na povlašćen prevoz, sami plaćaju izradu legitimacije.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Za sve dodatne informacije kontakt telefon je 023 315 01 83.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 3

  1. „… a cenu karte subvencioniše Gradska uprava“.
   LEPO, ŠTO ĆE REĆI, SVI STANOVNICI Grada ZRENJANINA, TO PLAĆAJU! I 40% ONIH, ŠTO ŽIVE U SELIMA, A, KOJI NEMAJU PRAVO!?, NA „SUBVENCIONISANI“ PREVOZ, IZ SVOJIH MESTA!!!???
   ZAŠTO?
   DOKLE!?
   PLATILI SMO VAM-GRAĐANIMA, 600.000.000 DINARA, DUG ZA GAS, „SRBIJAGASU“, PA, KO VELITE, OVA „SUBVENCIONISANA“ VOŽNJA JE MAČIJI KAŠALJ!!!
   BLAGO NAMA, POD VAŠIM RUKOVODSTVOM-VOĐENJEM!
   PREKOR IZ ELEMIRA!

  2. Prevoz ???? Šta to beše ??? Sećam se da ga je bilo..80-ih…lepo organizovan, linije po celom gradu, na svakih 15 minuta…ka selima takođe…danas je to vrlo retko …loše organizovano, preskupo za to što se dobije..bahato i bezobrazno…čak stavljeno na papir i polepljeno po autobusima…“ pripremite sitno 90,00 dinara, nismo u obavezi da vraćamo kusur“…pitam se da li pametnjakovići čekaju kusur u prodavnici, pošti, pijaci ili to možda nije više ničija obaveza…

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad