• DEČIJA IGRALIŠTA U GRADU ĆE PONOVO OŽIVETI

  ZRENJANIN – Iako je do početka kalendarskog proleća ostalo malo manje od dva meseca, meteorolozi najavljuju lepe dane i do kraja januara i u februaru. Mnogi će te lepe dane iskoristiti za odlazak na igralište. Ko se brine o zrenjaninskim dečjim igralištima?     – Mi redovno održavamo šest dečijih igrališta. U kolektivnim naseljima to […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  DEČIJA IGRALIŠTA U GRADU ĆE PONOVO OŽIVETI

  ZRENJANIN – Iako je do početka kalendarskog proleća ostalo malo manje od dva meseca, meteorolozi najavljuju lepe dane i do kraja januara i u februaru. Mnogi će te lepe dane iskoristiti za odlazak na igralište. Ko se brine o zrenjaninskim dečjim igralištima?

   

   

  – Mi redovno održavamo šest dečijih igrališta. U kolektivnim naseljima to činimo svakodnevno, uz pomoć domaćina naselja. Održavamo i igrališta u zrenjaninskim parkovima a, po planu, to se radi jednom nedeljno – kaže za portal zrenjaninski.com Danijela Tančić, portparolka JKP „Čistoća i zelenilo“.

   

  „Čistoća“ redovno održava dečja igrališta u Stražilovskoj, Dr Mladena Stojanovića, Kumanačkog odreda, Pariske komune, Milentija Popovića i Goce Delčeva. Kao i u kolektivnim naseljima, i u parkovima, to se radi jednom nedeljno. Čisti se, prazne kante za otpatke… Ukoliko nadzor uoči problem, kao što su slomljena daska, ili neko drugo oštećenje na spravama, radnici „Čistoće“ to poprave.

   

  Za postavljanje novih igrališta, opremanje ili temeljniju rekonstrukciju, „Čistoća“ nije zadužena.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 2

  1. KO „BRINE“ O DEČIJIM IGRALIŠTIMA U SELIMA, AKO IH UOPŠTE I IMA, OKO ZRENJANINA!!!???
   A, SVI PLAĆAMO U GRADSKU KASU, I ZA TO!!!
   Pozdrav iz Elemira!

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad