• Čitaoci javljaju: Primećena još jedna lisica, ovog puta u naselju Šumica

  Jedan čitalac portala zrenjaninski.com poslao nam je fotografiju lisice koja je, kako nam je preneo, pre dva dana primećena u zrenjaninskom naselju Šumica, u Topličinoj ulici. Ovo je samo jedna od lisica koje su poslednjih meseci primećene na nekoliko lokacija u našem gradu.   Jedna je krajem oktobra viđena i u dvorištu Osnovne škole „Dositej […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Čitaoci javljaju: Primećena još jedna lisica, ovog puta u naselju Šumica

  Jedan čitalac portala zrenjaninski.com poslao nam je fotografiju lisice koja je, kako nam je preneo, pre dva dana primećena u zrenjaninskom naselju Šumica, u Topličinoj ulici. Ovo je samo jedna od lisica koje su poslednjih meseci primećene na nekoliko lokacija u našem gradu.

   

  Jedna je krajem oktobra viđena i u dvorištu Osnovne škole „Dositej Obradović“, o čemu su i pisali mediji.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Imovina preduzeća “Fabrika vode” nije prodata ni iz drugog pokušaja

   

  Kako je tada navedeno, o tome je obaveštena komunalna milicija Grada Zrenjanina, koja je reagovala po prijavi i pozvala zoohigijensku službu JKP „Čistoća i zelenilo“.

   

  U komunalnoj miliciji su kazali da lisica u dvorištu škole nije bila usamljen slučaj. Ove životinje se viđaju i u naseljima 4. jul, Bagljaš, u Šećeranskom parku, a evo sada je primećena i u Šumici.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  U „Čistoći i zelenilu“ podsećaju da, ukoliko građani primete lisice, ne stvaraju paniku i da im se ne približavaju. Potrebno je da se obrate komunalnoj miliciji ili zoohigijenskoj službi ovog preduzeća.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad