• ČISTOĆA I ZELENILO: RAČUN U ELEKTRONSKOJ FORMI

  ZRENJANIN – Od pre nekoliko meseci, JKP „Čistoća i zelenilo“ iz Zrenjanina je svojim korisnicima omogućilo da račun za usluge odnošenja komunalnog otpada i čišćenje ulaza dobijaju i u elektronskoj formi, putem elektronske pošte.     Ovo je novina koju korisnici mogu koristiti prijavom na sajtu www.jkpciz.co.rs Procedura je jednostavna. Na početnom ekranu, u padajućem meniju „kontakti“, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  ČISTOĆA I ZELENILO: RAČUN U ELEKTRONSKOJ FORMI

  ZRENJANIN – Od pre nekoliko meseci, JKP „Čistoća i zelenilo“ iz Zrenjanina je svojim korisnicima omogućilo da račun za usluge odnošenja komunalnog otpada i čišćenje ulaza dobijaju i u elektronskoj formi, putem elektronske pošte.

   

   

  Ovo je novina koju korisnici mogu koristiti prijavom na sajtu www.jkpciz.co.rs Procedura je jednostavna. Na početnom ekranu, u padajućem meniju „kontakti“, nalazi se opcija: „elektronski račun“. Odabirom navedene opcije, popunjavanjem i slanjem potrebnih podataka, korisnik aktivira uslugu slanja računa elektronskim putem. Ova usluga je potpuno besplatna. Korisnik račun dobija odmah po kreiranju.

   

  – Izuzetno važan aspekt ovog načina distribucije računa je očuvanje životne sredine i smanjenje količine papirnog otpada. JKP „Čistoća i zelenilo“ prevashodno se bavi pružanjem usluga i zato je od izuzetne važnosti da korisnici budu zadovoljni. U našem radu konstantno težimo da kvalitet u pružanju usluga podignemo na još viši nivo – kaže portparolka „Čistoće i zelenila“ Danijela Tančić. 

   

  Za sve dodatne informacije za dobijanje računa u elektronskoj formi, putem elektronske pošte, građani mogu pozvati „Čistoću i zelenilo“ na sledeće brojeve telefona: 023 / 523 – 640 i 023 / 522 – 350, lokal 132, radnim danima u periodu od 7 – 15 časova.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad