• „Čistoća“ angažovala na terenu maksimalan broj radnika (Foto)

  Maksimalan broj radnika Javnog komunalnog preduzeća „Čistoća i zelenilo“ intezivno radi na uređenju grada, saopštavaju iz ovog kolektiva.   – Na poslovima je angažovan maksimalan broj radnika, a od mehanizacije kamioni, traktori, kosačice, trimeri, čistilice… Danas je akcenat stavljen na detaljno uređenje ulice Laze Kostića, u naselju 4. juli. Radi se na čišćenju kompletnog parkinga, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „Čistoća“ angažovala na terenu maksimalan broj radnika (Foto)

  Maksimalan broj radnika Javnog komunalnog preduzeća „Čistoća i zelenilo“ intezivno radi na uređenju grada, saopštavaju iz ovog kolektiva.

   

  – Na poslovima je angažovan maksimalan broj radnika, a od mehanizacije kamioni, traktori, kosačice, trimeri, čistilice… Danas je akcenat stavljen na detaljno uređenje ulice Laze Kostića, u naselju 4. juli. Radi se na čišćenju kompletnog parkinga, staza, ivičnjaka, orezivanju suvih i polomljenih grana, na košenju zelenih površina i drugim poslovima. Za večeras je planirano i pranje ulice Laze Kostića – kaže portparolka JKP „Čistoća i zelenilo“ Danijela Tančić.

   

  Pročitajte još: BEGEJ JE POTEKAO: Možemo da odahnemo, odnosno udahnemo

   

  Ona napominje da je u toku orezivanje grana u ulici Koče Kolarova.

   

  – Radnici preduzeća „Čistoća i zelenilo“ juče su radili na detaljnom uređenju centra grada. Košene su zelene površine i čišćene javne površine, orezivana su stabala na centralnom trgu, košeno je duž Obale Sonje Marinković, magistrale, u spomen parku, čišćeni su i uređivani skverovi na magistrali, zelene površine na grobljima u Melencima – ističe Tančić.

   

  Kako navodi, uklanjane su i čišćene mini divlje deponije sa više lokacija u gradu.

   

  – Sa uređivanjem grada nastavljamo i dalje. I u narednim danima radićemo na uređenju raskrsnica i saobraćajnih znakova, kako bismo obezbedili veću preglednost i bezbednost učesnika u saobraćaju – poručuje Tančić.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad