• Buvljak u Jug Bogdanovoj kupcima zanimljiviji od zelene pijace (Foto)

  Da je buvljak u Jug Bogdanovoj ulici zanimljivije mesto za kupovinu od zelene pijace govore današnje fotografije sa Male pijace u Zrenjaninu. I veća ponuda, ali i veće interesovanje bilo je na buvljoj nego na zelenoj pijaci.   Na „starežu“ uobičajena ponuda. Najviše su se nudili polovna odeća, alat, obuća, a pažnju nam je privukla […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Buvljak u Jug Bogdanovoj kupcima zanimljiviji od zelene pijace (Foto)

  Da je buvljak u Jug Bogdanovoj ulici zanimljivije mesto za kupovinu od zelene pijace govore današnje fotografije sa Male pijace u Zrenjaninu. I veća ponuda, ali i veće interesovanje bilo je na buvljoj nego na zelenoj pijaci.

   

  Na „starežu“ uobičajena ponuda. Najviše su se nudili polovna odeća, alat, obuća, a pažnju nam je privukla „tezga“ sa kablovima i punjačima kojima se broja ne zna. A na prvi pogled ni za koje su aparate. Ali, strpljivim mušterijama nije problem da čučnu i pažljivo prebiraju. Uostalom, za većinu kupaca stara i polovna roba su zabava i strast više nego kupovina.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Prodaje se voćnjak u Aradcu, u njemu se nalaze lešnici i orasi

   

   

  Na zelenoj pijaci, nekoliko nakupaca sa voćem i povrćem i tek pokoji proizvođač koji je na tezge izneo kupus, kiseli program i jaja.

   

  – Utorak nije dobar dan za pazar, ali lepo je vreme, pa je šteta propustiti ga. Veća je gužva subotom, veća je i ponuda, a ima i više kupaca. Ali, prava pijaca će biti tek kad stignu prvi prolećni plodovi – kaže nam prodavac kiselog kupusa, koji ne propušta nijedan pijačni dan jer, dodaje on, kada stignu zelena salata, mladi luk i rotkvice, sa kiselim kupusom i krastavcima je gotovo.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Carinarnica Zrenjanin organizuje e-licitaciju trajno oduzete robe (Foto)

   

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad

  Nova žalba na odluku grada u vezi sa gumarom Linglong

  Građanski preokret je saopštio da je danas podneo žalbu Pokrajinskom sekretarijatu za urbanizam i zaštitu životne sredine protiv Gradske uprave Zrenjanina zbog ponovljene odluke da kineskoj […]