• Bira se direktor JKP „Gradska toplana“, ovo su uslovi koje kandidat treba da ispuni

  Skupština grada Zrenjanina je objavila javni konkurs za izbor direktora JKP „Gradska toplana“ na period od četiri godine.   Kako je navedeno u oglasu, pravo da se prijavi na konkurs ima svako zainteresovano lice koje ispunjava uslove predviđene Zakonom o javnim preduzećima.   PROČITAJTE JOŠ: Potrebni vozači: Ako tražite posao, ovo je nova prilika da […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Bira se direktor JKP „Gradska toplana“, ovo su uslovi koje kandidat treba da ispuni

  Skupština grada Zrenjanina je objavila javni konkurs za izbor direktora JKP „Gradska toplana“ na period od četiri godine.

   

  Kako je navedeno u oglasu, pravo da se prijavi na konkurs ima svako zainteresovano lice koje ispunjava uslove predviđene Zakonom o javnim preduzećima.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Potrebni vozači: Ako tražite posao, ovo je nova prilika da se zaposlite

   

  Između ostalog, uslovi su da ima stečeno visoko obrazovanje, da ima najmanje pet godina radnog iskustva na poslovima za koje se zahteva visoko obrazovanje, kao i da ima najmanje tri godine radnog iskustva na poslovima koji su povezani sa javnim preduzećima.

   

  Zanimljivo je da je jedan od uslova i da nije član organa političke stranke, odnosno da mu je određeno mirovanje u obavljanju funkcije u partiji.

   

  Među uslovima je i da kandidat nije ranije upućivan na obavezno psihijatrijsko lečenje ili na obavezno lečenje od narkomanije i alkoholizma.

   

  Prijave se podnose Komisiji za sprovođenje konkursa za izbor direktora, koju je formirala Skupština grada.

   

  Rok za prijave je 17. jun.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Popadale telefonske bandere, meštani ostali bez telefona i interneta, a nadležne baš briga

   

  Prema koalicionom dogovoru između članova vladajuće strukture, mesto direktora JKP „Gradska toplana“ pripada Socijalističkoj partiji Srbije. Na čelu ovog preduzeća, kao vršilac dužnosti direktora, trenutno se nalazi Žarko Đuričić.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. „Prema koalicionom dogovoru između članova vladajuće strukture, mesto direktora JKP „Gradska toplana“ pripada Socijalističkoj partiji Srbije“.
   SVI SU „RAVNOPRAVNI“, ALI, IMA „RAVNOPRAVNIJIH“!!!
   BLAGO NAMA!
   NEMA NAMA SPASA!!!
   PREKOR IZ ELEMIRA!

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad

  Nova žalba na odluku grada u vezi sa gumarom Linglong

  Građanski preokret je saopštio da je danas podneo žalbu Pokrajinskom sekretarijatu za urbanizam i zaštitu životne sredine protiv Gradske uprave Zrenjanina zbog ponovljene odluke da kineskoj […]